Bezpečnostné kamery sa stávajú čoraz častejšou výbavou domácností alebo firiem, nakoľko sú veľmi účinné a rovnako aj dostupné. Pokiaľ hľadáte takéto zariadenie, ktoré je poháňané umelou inteligenciou a obraz dokáže zaznamenať v špičkovej kvalite, Xiaomi Imilab EC5 môže byť tou správnou voľbou. Kamera vie vďaka AI rýchlo rozpoznať ľudí a objekty a navyše ju kúpite v príjemnej zľave.

Samotné zariadenie Xiaomi Imilab EC5 sa bežne predáva za 99 € no po kliknutí na tento odkaz nájdete aj ponuky štartujúce na 81 €. Ušetríte teda príjemných 18 €, ktoré môžete zainvestovať do niečoho úplne iného. Xiaomi Imilab EC5 natočí okolie vášho domu alebo sídla firmy vo vysokej 2K HDR kvalite, vďaka čomu zobrazí veľmi presné detaily ako aj farby.

Táto kamera dokáže aj fotiť zábery v rozlíšení 3 MP a aby toho nebolo málo, disponuje možnosťou otáčania sa horizontálne o 350° a vertikálne o 100°. Samozrejmosťou je tiež farebné nočné videnie čí rýchle oznámenia rovno na váš smartfón skrz aplikáciu Mi Home v prípade, že kamera zaznamená niečo nezvyčajné.

Okrem kvalitného obrazu vám už od 81 € ponúkne aj inteligentnú sirénu s výkonom až 100 dB, ktorá sa môže aktivovať, pokiaľ sa na vašom pozemku alebo v dome nachádza niekto cudzí. Rovnako tak má kamera Xiaomi Imilab EC5 aj baterku, ktorá sa aktivuje, keď zaznamená nezvyčajný pohyb. Tým môže rovnako ako siréna vystrašiť zlodejov alebo akýchkoľvek iných záškodníkov.

Nakoniec treba spomenúť, že zariadenie je možné napojiť na Wi-Fi alebo LAN a taktiež ponúka možnosť vloženia MicroSD karty (do 256 GB) či dokonca podporu cloudového úložiska. Xiaomi Imilab EC5 je aj vodeodolná vďaka norme IP66. Pokiaľ si chcete toto zariadenie kúpiť, najlepšie ceny nájdete na tomto odkaze.

Upozornenie: Ceny sa môžu v priebehu času zmeniť v závislosti od aktuálnych ponúk predajcov. 

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  YouTube testuje zaujímavú funkciu. Videá si budeme môcť priblížiť priamo počas prehrávania
Môže ťa zaujímať
- Reklama -