Spoločnosť Adidas patrí medzi najznámejších výrobcov športovej obuvi a oblečenia na svete. Napadlo vás, ale niekedy, že do svojej ponuky zaradí aj bezdrôtové slúchadlá? Predstavte si, že presne takýto produkt predáva. Adidas Z.N.E. 01 ANC sú kvalitné aj štýlové a kúpite ich v zľave.

Adidas Z.N.E. 01 ANC sú určené ako pre športovcov, tak aj na úplne bežné nosenie. Ich dizajn je navrhnutý so zreteľom na dokonalú ergonómiu, aby vás počas dňa netlačili v ušiach. Taktiež majú k dispozícii aj ANC (aktívne potláčanie okolitých zvukov), vďaka ktorému vás počas nosenia slúchadiel nebude nič rozptyľovať.

Bežná cena za zariadenie Adidas Z.N.E. 01 ANC štartuje na úrovni 189 €, čo je zhruba rovnako, ako si Apple pýta za svoje AirPods 3. generácie, ktoré ANC nemajú. Po kliknutí na tento odkaz však nájdete ponuku, kde slúchadlá začínajú na 148,9 €. Krásne na nich ušetríte. Reálne ide o konkurenta pre AirPods Pro, ale kúpite ho za cenu AirPods 2. A to je z nášho pohľadu veľmi fér.

Majú super výdrž batérie a sú odolné voči vode 

Adidas Z.N.E. 01 ANC
Zdroj: Adidas

Výdrž batérie v slúchadlách Adidas Z.N.E. 01 ANC trvá až 6 hodín, ak máte zapnuté ANC. Pokiaľ túto funkciu vypnete, tešiť sa môžete až na 8 hodín prehrávania! Nabíjacie puzdro potom vydrží so zapnutým ANC 20 hodín a bez neho až 26 hodín.

V oboch prípadoch ide o fantastické hodnoty. Adidas Z.N.E. 01 ANC môžete aj bezdrôtovo nabíjať, takže so sebou vždy nemusíte ťahať kábel. Stačiť vám bude Qi podložka.

Za zmienku tiež stojí, že slúchadlá Adidas Z.N.E. 01 ANC majú 2 mikrofóny (jeden slúži na ANC a druhý na telefonovanie). Taktiež sú odolné voči vode a potu, nakoľko spĺňajú normu IPX5. Nabíjacie puzdro spĺňa dokonca normu IPX4, na základe ktorej by malo prežiť aj kontakt so striekajúcou vodou.

Adidas Z.N.E. 01 ANC
Zdroj: Adidas

Adidas Z.N.E. 01 ANC majú vlastnú mobilnú aplikáciu, ktorá je k dispozícii pre iOS aj Android a jej hlavnou úlohou je umožniť používateľovi prispôsobenie zvukového profilu presne podľa jeho preferencií. Budúci majiteľ tiež v krabici nájde silikónové štuple v troch veľkostiach a nabíjací USB-C kábel.

Náš postoj ku Adidas Z.N.E. 01 ANC

Adidas Z.N.E. 01 ANC
Zdroj: Adidas

Aj keď neponúknu takú dokonalú kompatibilitu s Apple zariadeniami, ako napríklad AirPods Pro 1. generácie, ktoré teraz v zľave kúpite za 197 €, Adidas Z.N.E. 01 ANC hodnotíme ako skvelú alternatívu pre športovcov, ktorí si chcú užívať maximálny komfort nosenia spojený s aktívnym potláčaním okolitých zvukov.

Prečítajte si tiež  Európsky operátor ponúka 150 GB dát a neobmedzené volania za 9,99 €. Na Slovensku na to zabudnite

Zariadenie má tiež solídnu výdrž batérie, ktorá musí stačiť každému používateľovi a veľkou výhodou je aj jeho odolnosť voči vode a potu. Ak teda hľadáte kvalitné bezdrôtové slúchadlá, Adidas Z.N.E. 01 ANC môžu byť správnou voľbou.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -