Pokiaľ chcete nový televízor za rozumnú cenu, ktorý nebude ponúkať len veľkú uhlopriečku, ale aj špičkový obraz, dnes vám predstavíme jedného „adepta“, ktorý dáva zmysel. 65″ Samsung QLED TV s kódovým označením QE65QN85B nie je drahý a teraz ho navyše zoženiete vo výhodnej zľave. Má vysoké rozlíšenie aj solídny zvuk.

Tento SMART Neo QLED TV má uhlopriečku 165 cm a podporuje 4K Ultra HD obraz. Fanúšikovia hier ocenia aj vyššiu 100 Hz obnovovaciu frekvenciu, ktorá sa postará o perfektný plynulý obraz v každej jednej situácii. Vďaka prítomnosti technológie Quantum Mini LED (QLED) sa môžete tešiť na miliardu farebných odtieňov, ktoré vám ponúknu ten najlepší zážitok. Obraz je vďaka tomu plný detailov v tých najjasnejších, ale aj najtmavších scénach.

Čo sa týka ceny tohto televízora, minulý rok, keď prišiel na trh, ste si ho mohli kúpiť za pomerne mastných 1 999 €. Dobrou správou ale je, že dnes sa táto telka bežne predáva za cca 1 100 – 1 300 € a po kliknutí na tento odkaz ju kúpite už od 999 € priamo u autorizovaného predajcu spoločnosti Samsung. Myslite však na to, že ide len o akciu a ponuka môže byť časovo obmedzená.

Samsung 65"
Zdroj: Samusng

Tento 65″ televízor od Samsungu má tiež podporu pre HDR10, obsahuje množstvo vstupov a samozrejme Bluetooth či Wi-Fi pripojenie. Súčasťou zariadenia je aj inteligentný operačný systém, v ktorom sú aplikácie, ako Netflix, Apple TV+, HBO Max a ďalšie.

Teoreticky tak nepotrebujete ani Apple TV 4K. Televízor má totiž podporu AirPlay 2, vďaka čomu sa dajú na jeho obrazovke ľahko prehrávať fotografie, alebo videá priamo z vášho mobilného zariadenia.

V neposlednom rade netreba zabúdať na to, že Samsung celkom nepodcenil ani vstavané reproduktory. Tie ponúkajú výkon 60 W a priestorový zvuk Dolby Atmos. Iste, náročnejší používatelia budú musieť siahnuť po kvalitnom soundbare, pričom ten od Samsungu kúpite od 170 €.

Samsung HW-Q600
Zdroj: Samsung

Ak však tento QLED televízor kupujete len na bežné pozeranie, pravdepodobne ho ani potrebovať nebudete. Je to na vašom zvážení.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple Watch Series 8 kúpite v zľave. Teraz sa oplatia viac, ako kedykoľvek predtým
Môže ťa zaujímať
- Reklama -