Blíži sa leto a s ním aj množstvo zábavy, ktorá sa bude odohrávať na všemožných párty či už vnútri, alebo vonku. Pokiaľ si chcete užiť každú akciu s tým najlepším možným zvukom, zaobstarať by ste si mali reproduktor JBL PartyBox 110. Má extrémny výkon a teraz ho môžete kúpiť výhodnejšie. Určite to nebudete ľutovať.

Aktívny Bluetooth reproduktor, ktorý dosahuje až 160 W a frekvenčný rozsah od 45 Hz do 20000 Hz ponúka možnosť ovládania cez iOS alebo Android zariadenie a vstavaný akumulátor s veľmi slušnou, až 12 hodinovou výdržou batérie. Nemusíte ho mať teda neustále v elektrike, nakoľko fungovať dokáže aj bez zdroja. Rovnako má k dispozícii možnosti pripojenia cez 3.5 mm jack, USB kľúč a samozrejme Bluetooth 5.1. Neublíži mu ani voda.

Cena za tento reproduktor sa bežne pohybuje na hranici 400 €, čo je vzhľadom na jeho technológie úplne adekvátna čiastka. Dobrou správou ale je, že po kliknutí na tento odkaz objavíte ponuky, kde stojí 325 €. Vďaka tomu na jeho nákupe veľmi slušne ušetríte.

JBL PartyBox 110
Zdroj: JBL

Zariadenie má aj zvýšenú vodeodolnosť vďaka norme IPX4, takže sa nemusíte báť, keď ho trafí šplechnutie z bazéna, alebo naň vonku začne pršať. Taktiež má štýlový dizajn a svietiace efekty, čo doplní celú atmosféru zábavy. Azda jedinou nevýhodou tohto zariadenia je vysoká váha, nakoľko tá dosahuje takmer 11 kilogramov.

JBL má menšiu a lacnejšiu alternatívu s brutálnym výkonom 

JBL PartyBox Encore Essential
Zdroj: JBL

Našťastie ale existuje alternatíva s názvom JBL PartyBox Encore Essential, ktorá je síce menšia, no stále dostatočne výkonná a zároveň výrazne lacnejšia. Zariadenie dosahuje výkon až 100 W, 6 hodinovú výdrž batérie, rovnako má všetky možné pripojenia, vodeodolnosť IPX4 či svetelné efekty. Jeho váha je však polovičná a to necelých 6 kilogramov. No a cena?

JBL PartyBox Encore Essential sa štandardne predával za 299 €, no po kliknutí na tento odkaz ho kúpite od 220 €. Oproti väčšiemu modelu JBL PartyBox 110 teda čo to ušetríte a stále budete mať zariadenie s vysokým výkonom, ktoré bude schopné roztancovať celú párty.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 15 môže prísť až v piatich verziách. Apple nám možno predstaví špeciálny model Ultra
Môže ťa zaujímať
- Reklama -