Chcete si vychutnať počas letných večerov domáce kino? V tom prípade by ste si mali zaobstarať kvalitnú premietačku, ktorá vám zabezpečí veľký obraz a zároveň nebude drahá. Presne takýmto zariadením je projektor Xiaomi Mi Smart Projektor 2, ktorý kúpite po zľave za super cenu.

Toto relatívne kompaktné zariadenie poskytuje možnosť premietania obrazu s uhlopriečkou až 120″ a automatickou viacnásobnou korekciou lichobežníkového skreslenia. Vďaka tomu by mal obraz na kvalitnom bielom podklade vyzerať podobne, ako keby ste sa pozerali na klasickú televíziu. Xiaomi Mi Smart Projektor 2 má tiež certifikovaný operačný systém Android TV, vďaka čomu sa vám bude veľmi pohodlne používať.

No a cena? Xiaomi Mi Smart Projektor 2 sa štandardne ponúka za 629 €, čo by sme pri tomto type projektora mohli považovať za adekvátny priemer. Po kliknutí na tento odkaz však zariadenie kúpite od 525 €, vďaka čomu slušne ušetríte.

Xiaomi monitor 2
Zdroj: Xiaomi

Zariadenie sa spolieha na rozlíšenie Full HD a technológiu automatického zaostrovania (ToF), vďaka čomu sa nemusíte obávať žiadnych rozmazaných filmov, alebo komplikovaného nastavovania obrazu. Projektor sa tiež chváli farebným spektrom Rec.709, vďaka ktorému farby pôsobia realistickejšie a podporou HDR10.

Projektor pracuje veľmi ticho pri 28 dB a ponúka aj dva vstavené reproduktory. Rozmery sú 115 x 150 x 150 mm a vďaka váhe na úrovni 1,3 kg ho ľahko môžete prenášať z miesta na miesto.

Xiaomi monitor 2
Zdroj: Xiaomi

Napokon maximálny jas na úrovni 500 ANSI lúmenov zabezpečí, že pokiaľ budete monitor používať v tmavej miestnosti, užijete si fantastický obraz. Existuje však aj výkonnejšia alternatíva od toho istého výrobcu.

Drahší model Xiaomi Mi Smart Projektor 2 Pro pre náročných

Xiaomi monitor 2
Zdroj: YouTube / Can (úprava redakcie)

Spoločnosť Xiaomi ponúka aj Xiaomi Mi Smart Projektor 2 Pro a teda výkonnejšiu verziu projektora, ktorá má aj podstatne väčšie rozmery 215 x 201 x 143 mm a váhu až na úrovni 3,7 kilogramu. To samo o sebe značí, že sa môžete tešiť na ešte lepší hardvér v jeho útrobách. Maximálna zobrazovacia veľkosť je v tomto prípade opäť 120-palcov, pričom sa budete spoliehať aj na rovnaké rozlíšenie.

Toto zariadenie má však výrazne výkonnejšie reproduktory a tiež silnejší jas, ktorý dosahuje až 1300 ANSI lúmenov. To znamená, že svoje obľúbené filmy alebo seriály si vo vysokej kvalite budete môcť užívať aj vtedy, keď sa budete nachádzať v miestnosti, kde nie je dokonalá tma.

Cena tohto projektora je pochopiteľne výrazne vyššia a v štandardnom predaji sa ponúka až za 949 €. Po kliknutí na tento odkaz ho však môžete získať za cca 762 €, vďaka čomu veľmi slušne ušetríte. Rozhodnutie, ktoré zariadenie si vo finále vyberiete nechávame samozrejme na vás. Dajte nám vedieť do komentára.

Prečítajte si tiež  Garmin Venu 2 sú obrovský konkurent pre Apple Watch. Teraz ich kúpite vo veľkej zľave
Xiaomi monitor 2
Zdroj: Xiaomi

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -