Pokiaľ si chcete kúpiť najlepšie inteligentné hodinky na svete, váš výber nemusí byť ťažký. Dlhodobo sa v tejto oblasti darí spoločnosti Garmin, ktorá vyrába zariadenia s obrovskou výbavou, dlhou výdržou batérie a v neposlednom rade s presnými zdravotnými senzormi, ktoré vás dokážu sledovať vo dne i v noci. Garmin Epix 2 Sapphire nie sú žiadnou výnimkou a teraz ich po kliknutí na tento odkaz kúpite v zľave.

Zariadenie používa nádherný 1,3″ AMOLED displej s vysokým rozlíšením, až 454 x 454 pixelov. Rovnako má funkciu Always-on a je chránený odolným zafírovým sklíčkom. Hodinky s titánovou konštrukciou obsahujú aj krokomer, meranie tepu, oxymeter, barometer, sledovanie spánku a XY ďalších funkcií, ktoré na nich budete milovať.

Garmin Epix 2 Sapphire sa štandardne predávajú za cenu 999 €, čo nie je najmenej. Po kliknutí na tento odkaz ich ale kúpite už od 749 €, vďaka čomu ušetríte slušných 250 €. Dostanete pri tom zariadenie, ktoré vám vydrží niekoľko dlhých rokov.

Zdroj: Twitter / JuraWatches /
Unsplash / DC Rainmaker (úprava redakcie)

Pokiaľ by sme hľadali konkurenta pre Garmin Epix Gen 2 z radov spoločnosti Apple, určite by ním boli inteligentné hodinky Apple Watch Ultra, ktoré technologický gigant predáva štandardne za cenu 999 €. Po kliknutí na tento odkaz ich síce získate od 850 €, no stále je to o 100 € viac.

Zároveň platí, že aj keď sú Apple Watch Ultra vynikajúce zariadenie, ktoré ocenia všetci majitelia iPhonov, pokiaľ beriete šport vážne a preferujete dlhšiu výdrž batérie, lepšou voľbou budú Garminy.

S Garmin Epix Gen 2 Sapphire zaplatíte v obchode a vydržia vám týždeň 

Garmin Epix (Gen 2)
Zdroj: Pocket-Lint

To prečo sú Garmin Epix Gen 2 také obľúbené je fakt, že ich výrobca prepracoval do posledných detailov. Možno, že ste o tom nevedeli, no obsahujú funkciu Garmin Pay, ktorá je obdobou pre Apple Pay.

Stačí si do nich pridať podporovanú kartu a cez NFC vykonávať platby. Rovnako tak máte k dispozícii aplikáciu Garmin Conncet, ktorá je dostupná pre iOS a Android. Práve do nej budú hodinky odosielať informácie skrz Bluetooth, takže môžete mať o všetkom vynikajúci prehľad.

Garmin Epix Gen 2 obsahujú aj systémy GPS, GLONASS a GALILEO na presné určenie polohy a veľkou výhodou je vodeodolnosť až 10 ATM, vďaka ktorej s nimi môžete aj plávať, alebo vykonávať vodné športy. Okrem iného podporujú aj beh, cyklistiku, golf a množstvo ďalších aktivít, z ktorých si každý môže vybrať to svoje.

To čo je na Garmin Epix Gen 2 asi najlepšie je fakt, že používajú AMOLED displej a zároveň ponúkajú geniálnu výdrž batérie. Výrobca hovorí až o 16 dňoch na jedno nabitie, no ak zapnete Always-on displej a bude aktívnejší, počítajte skôr s 5 – 7 dňami. Aj tak je to však vynikajúca hodnota, ktorá absolútne rozbíja Apple Watch Ultra.

Prečítajte si tiež  7 z 10 najpredávanejších smartfónov za rok 2023 zastúpil iPhone. Apple zničil Samsung, Xiaomi aj Huawei
Garmin Epix (Gen 2) Sapphire v zľave
Zdroj: YouTube / DesFit (snímka obrazovky)

Ak teda uvažujete nad Garmin Epix Gen 2, z nášho pohľadu je to absolútne vynikajúca voľba. Rozhodnúť sa ale musí každý sám.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -