Na Slovensku máme štvoricu telekomunikačných operátorov, ktorí medzi sebou neustále bojujú svojimi výhodnými ponukami. Nedávno ich preveril aj Slovenský úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb, na základe ktorého analýzy sa podarilo definovať operátora s najvýhodnejšou ponukou. Napadlo vás ale, čo viete získať v zahraničí? Český portál Smartmania si na to posvietil.

Všimol si zaujímavú ponuku talianskeho operátora Iliad, ktorá obsahuje obrovské množstvo mobilných dát za málo peňazí. Konkrétne v rámci špeciálneho tarifu GIGA 150 môžete získať až 150 GB mobilných dát v rámci najrýchlejšej 5G siete. Iliad sľubuje, že ňou pokrýva viac ako 3 000 talianskych miest a obcí.

Aby toho ale nebolo málo, zákazník môže internet používať aj po prečerpaní tejto porcie dát. Konkrétne za 90 centov si dokáže dokúpiť ďalších 100 MB. Navyše, v Európe dokáže v rámci roamingu čerpať slušných 10 GB, čo sa hodí napríklad na dovolenke.

Operátor má aj ďalšie prekvapenia či výhodné balíky

Iliad
Zdroj: Iliad

Iliad v rámci svojej ponuky dáva zákazníkom k dispozícii aj neobmedzené volania a SMS správy a to dokonca na území celej EÚ. Absolútnym prekvapením je potom cena, o ktorej sa vám na Slovensku za podobné služby môže iba snívať.

Všetko čo sme vymenovali vyššie totiž viete získať už za 9,99 € / mesačne. Je síce pravda, že za aktiváciu SIM karty zaplatíte ešte poplatok v rovnakej výške (9,99 €), no aj tak je to niečo, čo si Slováci zrejme ani nevedia predstaviť.

Iliad okrem toho ponúka aj hlasovú schránku, záznamník či funkciu automatických SMS správ „zavolaj mi späť“ v cene.

Reklama
Reklama

A ak ste extrémne náročný klient, kúpiť si môžete aj tarif s 300 GB dátami, za ktorý zaplatíte mesačne len 13,99 €. Naopak, menej nároční používatelia, ktorí si vystačia so 100 GB dát / mesačne zaplatia len 7,99 €.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple Watch Ultra 2 sú v extrémnej zľave. Na najlepších hodinkách od Apple slušne ušetríte
Môže ťa zaujímať
- Reklama -