Vlastniť kvalitný inteligentný televízor dnes môže byť otázka niekoľkých stoviek eur. Slováci majú k dispozícii ponuky, ktoré by bola obrovská škoda odmietnuť. Jednou z nich je aj zariadenie od spoločnosti Hisense, ktoré sa spolieha na technológiu QLED a ponúka až 127 centimetrovú uhlopriečku. Po zľave ho kúpite extrémne lacno.

Televízor, o ktorom je dnes reč podporuje vysoké 4K rozlíšenie a vďaka QLED dokáže sprostredkovávať jasné a sýte farby. Vďaka veľkej 50″ uhlopriečke si naplno užijete svoje obľúbené filmy a seriály, no rovnako vám neuniknú napríklad ani večerné televízne noviny. Samozrejmosťou je vstavaný operačný systém, do ktorého si viete nahrať aplikácie ako Netflix, Disney+, Voyo a ďalšie.

Čo sa týka ceny za tento televízor, tak tá sa momentálne nachádza na neuveriteľne nízkej úrovni. Pôvodne sa Hisense 50E7HQ predával za 540 €, no keďže ide o model predstavený v minulom roku, dnes jeho cena klesla na minimum. Po kliknutí na tento odkaz ho viete získať od 330 €, čo je vzhľadom na dostupnú technológiu až neuveriteľne málo. Ušetríte približne 200 €.

Slušný zvuk aj obraz za mimoriadne rozumnú cenu 

Hisense tv
Zdroj: Hisense

Televízor sa spolieha aj na hlasové ovládanie, dokáže sa spárovať s mobilným zariadením a ponúka príjemný zvuk vďaka zabudovaným 16 W reproduktorom. Tie podporujú aj DTS Virtual:X™ a teda virtuálny priestorový zvuk.

Rovnako si môžete užívať HDR formát Dolby Vision či špeciálny športový režim, ktorý dokáže detegovať športové stretnutia a optimalizovať pre vás obraz aj zvuk.

V tejto súvislosti sa hodí spomenúť aj prítomnosť herného režimu, či podporu pre Bluetooth alebo Wi-Fi. Intuitívny operačný systém sa na záver hrdí extrémne rýchlym spustením, len za 1,7 sekundy. To nedokážu ani iní, oveľa drahší konkurenti.

Hisense tv
Zdroj: Hisense

Ak vás teda tento dobre vybavený QLED televízor od Hisense zaujal, nezmeškajte príležitosť a kúpte si ho po kliknutí na tento odkaz za najlepšie ceny na Slovensku. Načo míňať stovky eur na predražené produkty, keď vám môže stačiť aj relatívne lacné a dostupné riešenia?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Pirátske verzie Final Cut Pro obsahujú vírus pre Mac. Častokrát ho nie je možné detegovať
Môže ťa zaujímať
- Reklama -