Pokiaľ máte radi filmy, seriály alebo aj hry na herných konzolách, v každom prípade potrebujete veľký a kvalitný televízor, ktorý má minimálne 55″ (a viac) palcov. V dnešnej dobe už za takéto zariadenia ani nemusíte zaplatiť extrémne veľa peňazí. Spoločnosť Samsung napríklad ponúka obrovský 75″ 4K (191 cm) TV s kvalitným zobrazením, ktorý môžete získať v zľave o stovky eur lacnejšie.

Zariadenie sa vyznačuje v prvom rade perfektným a ostrým obrazom, o ktoré sa stará 4K rozlíšenie 3840 × 2160 px. Televízor s podporou technológie Smart LED ponúka aj HDR10+, rôzne inteligentné funkcie, v rámci ktorých si na ňom môžete spustiť steramovacie služby Netflix, VOYO, HBO Max a veľa ďalších benefitov. Vďaka podpore technológie AirPlay 2 dokonca poteší aj majiteľov zariadení s operačnými systémami iOS, iPadOS či macOS.

Čo sa týka ceny, tá sa začiatkom roka po uvedení na trh pohybovala na hranici 1 059 €, čo je vzhľadom k takejto obrovskej uhlopriečke úplne akceptovateľné. Dobrou správou ale je, že televízor dnes kúpite v zľave výrazne lacnejšie. Po kliknutí na tento odkaz sa predáva od 799 €, vďaka čomu môžete ušetriť viac, ako 200 €. A to nie je málo peňazí. Najmä ak vezmeme do úvahy, že budete mať televízor, ktorý Samsung predstavil v roku 2023. Nejde teda o žiaden starý model.

Samsung 75" TV
Zdroj: Samsung

Zariadenie sa tiež vyznačuje podporou pre prehrávanie 360° videa, obsahuje operačný systém Tizen a taktiež ponúka relatívne výkonné 20W audio, ktoré však pre optimálny zážitok odporúčame doplniť aspoň jedným soundbarom. Samozrejmosťou je aj podpora Dolby Digital Plus.

Ak vás teda láka takto veľký televízor a hlavne si ho máte kam dať, jeho nákup môže byť fantastickou voľbou. Rovnako však dávame do pozornosti, že v zľave je aj menší, 65″ 4K televízor, ktorý je aj výrazne lacnejší. Namiesto pôvodných 630 € zaň po kliknutí na tento odkaz zaplatíte iba 495 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 14 Pro kúpite ako nový po zľave za extrémne výhodnú cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -