iPad od spoločnosti Apple patrí medzi najpredávanejšie zariadenia vo svojej kategórii a niet sa čomu čudovať. Aj keď má svoje muchy, používatelia milujú jeho dizajn a hardvér. K dispozícii má veľmi slušný výkon, veľký 10,9″ edge-to-edge displej, odolnú hliníkovú konštrukciu a ďalšie užitočné benefity. iPad 10. generácie navyše teraz kúpite v zľave za cenu, za ktorú sa oplatí. Nebudete to ľutovať.

Tento modernizovaný a veľmi elegantný tablet má k dispozícii síce starší, no stále veľmi výkonný procesor A14 Bionic (5 nm), ktorý sa postará aj o náročnejšie procesy. Rovnako sa môžete tešiť na veľký Retina displej s QHD rozlíšením (2360 × 1640 px), podporu USB-C konektora či 12 Mpx prednú aj zadnú kameru.

Koľko však za túto „zábavku“ zaplatíte? iPad 10. generácie sa štandardne ponúka za 579 €, avšak vy ho môžete získať po kliknutí na tento odkaz už od 524 €. Nie je to síce žiadne extrémne cenové zvýhodnenie, no aj málo sa počíta. Dvojnásobne to platí pri zariadení, ktoré v zľavách až tak často nebýva.

iPad 10
Zdroj: Trusted Reviews

iPad 10. generácie bude vhodný na sledovanie videí, čítanie textov, podporuje externú klávesnicu s TrackPadom a pripojiť si naň viete aj Apple Pencil, hoci len prvú generáciu. Tablet má tiež štyri veľmi výkonné reproduktory v každom rohu a každý z nich sa pýši bohatým zvukovým prejavom. Rovnako vás poteší aj Touch ID či operačný systém iPadOS, ktorý je neuveriteľne jednoduchý, intuitívny a dobre sa používa.

Ak si teda chcete kúpiť iPad s moderným dizajnom, no nechcete zaň platiť príliš veľa peňazí, z nášho pohľadu je iPad 10. generácie po zľave rozumná voľba. Existuje však ešte jedna lacnejšia alternatíva.

iPad môžete mať ešte lacnejšie 

iPad 9. generácie a Apple Pencil
Zdroj: MyNextTablet

Na druhej strane, ak vám až tak nezáleží na vizuálnej stránke zariadenia, ešte stále si viete kúpiť aj iPad 9. generácie s procesorom A13 Bionic, ktorý sa predáva štandardne za 439 €, avšak po kliknutí na tento odkaz ho kúpite od 338 €. To je výrazne lepšia cena.

Treba sa však pripraviť na slabší výkon, menší 10,2″ displej a tiež menej kvalitné prehrávanie zvuku. Navyše tento tablet sa stále spolieha na konektor Lightning a nie USB-C, čo môže byť problém. Rozhodnutie teda nechávame na vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  JBL PartyBox 110 kúpite výrazne lacnejšie. Rozozvučí každú párty a neublíži mu voda
Môže ťa zaujímať
- Reklama -