Spoločnosť Apple dnes môže prekvapiť všetkých svojich fanúšikov. Ako uvádza leaker Majin Bu, ktorý je známy pre svoje relatívne presné predpovede, technologický gigant z Cupertina údajne už dnes predstaví nový základný iPad 11. generácie, ktorý nahradí minuloročnú verziu. Zariadenie má využívať rovnaký dizajn ako predchodca, no jeho príslušenstvo už má byť dokonalo kompatibilné.

A aj keď sú tieto informácie zaujímavé a Apple by skutočne mohlo urobiť so svojim entry level iPadom poriadok, pravda je taká, že celú predpoveď musíme brať s určitou rezervou. Ako totiž uviedol Mark Gurman z Bloombergu, nové iPady sú síce vo vývoji no predstavenie počas októbra 2023 je v tejto chvíli veľmi nepravdepodobné.

A aj keď zvykneme Gurmanovi dôverovať najviac zo všetkých, do hry vstúpili aj portály 9to5Mac a Supercharged News, ktoré podľa Macrumors uviedli, že nový iPad 11, iPad Air 6 či iPad mini 7 prídu na trh už v najbližších dňoch. Japonský web Mac Otakara zase predpovedá príchod Apple Pencil 3. generácie.

Aj keď teda nie je jasné čo, vyzerá to tak, že niečo sa udeje. Keďže nepôjde o žiadnu veľkú udalosť, ak Apple niektoré z vymenovaných produktov naozaj naozaj predstaví, urobí to len prostredníctvom tlačovej správy. Na akýkoľvek event rovno zabudnite. To už by bol dávno ohlásený.

V prípade, že by mal Majin Bu pravdu a Apple by skutočne predstavil nový základný iPad, môžeme očakávať maximálne to, že toto zariadenie prinesie podporu pre Apple Pencil 2. generácie, aby sa spolu pohodlnejšie používali. Dnes je totiž kompatibilita s Apple Pencil 1, ktorá využíva Lightning (iPad 10 má USB-C) dosť zložitá.

Zákazníci by sa v prípade tohto tabletu mohli dočkať aj výkonnejšieho procesora A15 Bionic, ktorý by nahradil čip A14 Bionic. Oba sú vyrábané 5 nm výrobným procesom. Žiadne ďalšie zmeny, ale v tejto chvíli neočakávame.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Unikol dátum začiatku predaja MacBooku Air s procesorom M2. Cena TOP konfigurácie vám vyrazí dych
Môže ťa zaujímať
- Reklama -