Inteligentné hodinky patrili ešte pred pár rokmi medzi pomerne zbytočný hardvér, pretože boli drahé a veľa toho nevedeli. Doba sa však zmenila, technológie zlacneli a nositeľné zariadenia zažívajú malú revolúciu. Jedným z výrobcov, ktorému sa v tomto obore dobre darí je aj spoločnosť Huawei. Jej hodinky Watch GT4 kúpite po zľave za veľmi výhodnú cenu. Majú všetko čo potrebujete.

Samotné zariadenie disponuje 1,43″ AMOLED displejom s rozlíšením 466 x 466 pixelov (352 ppi) a funkciou Always-on. Menu je samozrejme v slovenskom jazyku. Zákazníkov tiež poteší kvalitný rám zariadenia, ktorý je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Samozrejmosťou je tiež prítomnosť vlastných ciferníkov či celej palety najrôznejších senzorov, medzi ktorými nechýba meranie srdcového tepu, oxymeter, barometer, krokomer a ďalšie. Taktiež je tu GPS či plnohodnotný monitoring vášho spánku.

Keď sme na začiatku uviedli, že Huawei Watch GT4 sú lacné a veľmi dobre vybavené inteligenté hodinky, neklamali sme. Hoci dokážu konkurovať Apple Watch, kúpite ich výrazne lacnejšie ako najlacnejší model z Cupertina. Bežná cena Huawei Watch GT4 štartuje na čiastke 249 €, avšak po kliknutí na tento na tento odkaz ich získate už za 229 €. Ušetríte príjemných 20 € a získate produkt, ktorý vám vydrží dlhé roky.

Huawei Watch GT4 ponúkajú samozrejme aj dvojpásmové GPS, navigáciu či zvýšenú odolnosť voči vode a prachu v rámci normy IP68. Ak ich teda náhodou namočíte, budete mať istotu, že sa im vôbec nič nestane.

Huawei Watch GT4 majú brutálnu výdrž batérie 

Huawei Watch GT4
Zdroj: YouTube / TrendingTek (snímka obrazovky)

Kapitolou samou o sebe je potom výdrž batérie. V tejto oblasti bola spoločnosť Huawei vždy dobrá a výnimku netvoria ani hodinky Watch GT 4. Zariadenie dosiahne v štandardnom smartwatch režime pri občasnom používaní cca 14 dní na jedno nabitie.

Ak budete Huawei Watch GT4 nosiť na ruke stále, pripravte sa skôr na 7 – 8 dní na jedno nabitie. A a k na hodinkách aktivujete GPS, reálna výdrž môže dosiahnuť cca 20 hodín na jedno nabitie. Túto hodnotu však viete so šetričom zdvojnásobiť.

Huawei Watch GT4
Zdroj: YouTube / TrendingTek (snímka obrazovky)

Ak vás teda Huawei Watch GT4 zaujali, po kliknutí na tento odkaz ich viete získať už za 229 €. Keďže ide o pomerne nové zariadenie, budete mať istotu, že vám bez problémov vydrží niekoľko rokov. Samozrejmosťou je plná kompatibilita s operačným systémom iOS aj Android.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Brutálny zakrivený 34" Dell Alienware monitor kúpite za super cenu: Má vysoké rozlíšenie a 165 Hz obnovovaciu frekvenciu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -