Spoločnosť JBL patrí medzi najväčších výrobcov bezdrôtových reproduktorov a slúchadiel súčasnosti. Jej produkty nie len dobre vyzerajú a hrajú, ale taktiež bývajú veľmi odolné voči okolitým vplyvom. Stávkou na istotu je najmä reproduktor JBL Flip 6, ktorý teraz na Slovensku kúpite za veľmi výhodnú cenu. Toto zariadenie je v našich končinách populárne a my vám prezradíme prečo.

JBL Flip 6 dostal do vienka výkonný hardvér, ktorý je v spolupráci s aktívnym zosilňovačom schopný vyprodukovať celkový výkon až 20 W. Bezproblémovo teda rozozvučíte celú chatu, ale aj dvor, pokiaľ budete v lete grilovať. Taktiež sa spolieha na technológiu Bluetooth 5.1 a samozrejme plnohodnotnú podporu so zariadeniami s operačným systémom iOS aj Android.

JBL Flip 6 sa štandardne predáva za čiastku 139 € avšak na Slovensku ho viete získať aj oveľa lacnejšie. Po kliknutí na tento odkaz sa predáva za 92,5 €, čo predstavuje rozdiel presahujúci 45 € a uznajte, že to je už slušné zvýhodnenie. JBL Flip 6 môže byť vďaka tomu aj zaujímavým darček pod vianočný stromček.

JBL Flip 6
Zdroj: YouTube / The Product Lab

Čo sa týka výdrže batérie, v tomto prípade sa môžete tešiť na pomerne veľký 4 800 mAh akumulátor, ktorý prináša 12 hodín na jedno nabitie. Samozrejme, ak je cez USB-C napojený v elektrickej sieti, dokáže hrať prakticky nonstop.

Taktiež treba spomenúť, že JBL Flip 6 je na tom veľmi dobre aj z pohľadu odolnosti. Toto zariadenie má veľmi pevnú konštrukciu, ktorá je navyše veľmi dobre chránená aj z pohľadu odolnosti voči vode a prachu, pretože spĺňa normu IP67. To je najmä pri tomto type zariadenia mimoriadne dôležité.

JBL Charge 5 má oveľa viac výkonu, je však aj výrazne drahší 

JBL Charge 5
Zdroj: JBL

A ak sa vám zdá JBL Flip 6 príliš malý, slabý a nevyhovuje vám ani jeho výdrž batérie, existuje ešte silnejšia alternatíva, ktorá je síce drahšia no predáva sa za rozumnú cenu. JBL Charge 5 ponúka celkový výkon 40 W a disponuje až 7 500 mAh akumulátorom, ktorý sa postará o výdrž batérie na úrovni 20 hodín.

Jeho štandardná cena štartuje na úrovni 179 €, avšak na Slovensku ho viete získať po kliknutí na tento odkaz aj za 133,5 €. Otázne teda zostáva, pre ktorý z týchto dvoch reproduktorov sa rozhodnete. Každý má niečo do seba no je určený pre iného zákazníka.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Základný iPad je v obrovskej zľave. V staršom dizajne skrýva množstvo zábavy
Môže ťa zaujímať
- Reklama -