Pokiaľ vás niekedy napadlo, že by ste si kúpili domácu inteligentnú kameru, máme pre vás tip, ktorý sa teraz mimoriadne oplatí. Kamera Immax VALL-II má totiž bohatú technologickú výbavu a predáva sa za extrémne nízku cenu. Svoju úlohu napriek tomu dokáže plniť absolútne skvele. Postráži vám deti, domácich miláčikov a tiež ochráni majetok.

Zariadenie sa pripája na vašu Wi-Fi sieť a ponúka aj detekciu pohybu. Akonáhle Immax VALL-II zaznamená niečo netradičné, automaticky vám pošle do smartfónu notifikáciu. Kamera má tiež vysoké rozlíšenie, až 2560 x 1440 pixelov a váš priestor dokáže snímať v 360° uhle. Sama sa totiž otáča okolo vlastnej osi. Súčasťou zariadenia je tiež reproduktor a dokonca aj mikrofón. Kamera sa dá teda využívať aj na komunikáciu s deťmi.

Čo sa potom týka ceny, tá je absolútne nečakaná. Možno si teraz myslíte, že takto dobre vybavený produkt bude presahovať magickú hranicu 100 €, no to ste na veľkom omyle. Immax VALL-II sa totiž predáva po kliknutí na tento odkaz už za 32,9 €, vďaka čomu si ho môže dovoliť úplne každý, dokonca možno aj vo viacerých kusoch (ak si chcete kameru umiestniť napríklad do dvoch miestností vo svojom dome).

Immax Neo Lite Vall-II
Zdroj: Immax

Čo sa potom týka ďalšej výbavy, Immax VALL-II má k dispozícii podporu hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistant, no túto výhodu využijete len na Androidoch. Na iPhone si však môžete nainštalovať vlastnú mobilnú aplikáciu a veľa funkcií nahradia skratky prostredníctvom Siri. Je to teda stále veľmi „inteligentné“ riešenie.

Kamera vie samozrejme okrem nahrávania aj fotiť a všetky dáta ukladať buď do slotu s maximálne 128 GB MicroSD kartou, alebo potom na internetový cloud. Všetko tak budete mať k dispozícii, nech sa už nachádzate kdekoľvek vo svete. Immax VALL-II má dokonca aj nočné videnie, ktoré má dosah až do vzdialenosti piatich metrov. Toto všetko pri rozmeroch kamery len 60 mm × 100 mm × 60 mm.

Ak sa vám teda táto šikovná a kompaktná inteligentná kamera zapáčila, po kliknutí na tento odkaz ju kúpite za 32,9 €. Vzhľadom na to, čo všetko toto zariadenie dokáže, ide z nášho pohľadu o nákup, ktorý jednoznačne dáva zmysel. Rozhodnúť sa, ale musíte sami. Tak čo, pôjdete do toho?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple vydal geniálnu reklamu na kameru v iPhone 15 Pro: Natáča v nej film
Môže ťa zaujímať
- Reklama -