Americká automobilka Tesla, ktorá je mnohými označovaná za pioniera v oblasti elektromobilov a udržateľnej energie nedávno zverejnila niekoľko zaujímavých pracovných ponúk vo svojom novom servisnom stredisku v meste St. Pöltene. To sa nachádza približne 60 kilometrov od centra Viedne.

Pracovná ponuka je určená pre tých záujemcov, ktorí sa chcú podieľať na budovaní automobilky a prispieť k globálnemu prechodu na udržateľné energetické riešenia. Ako informuje portál Topspeed.sk, Tesla hľadá servisného manažéra, ktorý by viedol tím a podieľal sa na vytváraní efektívnych procesov so zameraním na zákazníka.

To, čo vás zaujme azda najviac je však v tomto prípade plat. Ten je pre bežného Slováka skutočne nadštandardný. Tesla ponúka 5 700 € / mesačne v Rakúsku, kde je bežné, že pracovníci dostávajú až štrnásť platov v priebehu jedného roka.

Ich súčasťou je totiž bonus pred letom aj Vianocami, vďaka čomu môže predstavovať ročný príjem na tejto pozícii približne 80 000 €!

Reklama: Využite zľavový kód „svetapple20“ a nakupujte na Loopi.sk všetko príslušenstvo pre Apple zariadenia s 20 % zľavou. Akcia platí aj na produkty, ktoré už sú zľavnené. Ušetriť teda môžete pomerne dosť peňazí. 

Tesla hľadá v Rakúsku aj ďalšie pracovné pozície 

Zdroj: Bing AI / úprava redakcie

Aby toho nebolo málo, okrem mesta St. Pölten plánuje Tesla rozšíriť svoje služby aj v ďalších častiach Rakúska, konkrétne vo Vorarlbersku, ktorý sa už nachádza v blízkosti švajčiarskych hraníc.

Automobilka tiež naberá nových automechanikov s dostatočnými skúsenosťami, ktorí by jej vedeli pomôcť na prevádzke priamo vo Viedni. Mesačný plat v tomto prípade predstavuje 2 700 € / mesačne, čo je zhruba 38 000 € ročne.

Čo sa potom týka podmienok, Tesla vyžaduje dvojročné odborné skúsenosti v servisovaní a opravách v automobilovom, leteckom alebo námornom priemysle, ale aj príslušnú technickú kvalifikáciu a osvedčenie na vykonávanie opráv vozidiel v Rakúsku. Viac informácií nájdete na tomto webe.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Ak používate iCloud kľúčenku pre uchovávanie hesiel, určite vás poteší táto novinka
Môže ťa zaujímať
- Reklama -