Slovenskí telekomunikační operátori musia občas odstaviť niektoré svoje služby, ako sú pevný internet či televízia. Výnimkou nie je ani spoločnosť Orange, ktorá o tom teraz informovala prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

Operátor konkrétne zverejnil informácie, ktoré pojednávajú o plánovaných prácach na strane spoločnosti Slovak Telekom a.s. Práve tie majú byť dôvodom, prečo môže niektorým zákazníkom v najbližších dňoch vypadnúť služba Orange Doma (internet, televízia). Dokonca to začalo už dnes.

Prvý výpadok prebehol 6.2.2024 v čase od 7:30 – 16:30 (v trvaní 540 minút) a postihol Púchov s Dolnými Kočkovcami. Už zajtra však podobný výpadok pocítia obyvatelia východného Slovenska, konkrétne mesta Prešov. Udeje sa to v čase od 7:00 – 13:00 (v trvaní 360 minút) a s výpadkami sa stretnú ľudia na uliciach Urbánkova, Levočská, Srnčia, Októbrová, Odborárska, Vlada Clementisa, 19. januára a Engelsova.

Ako však informuje Orange, ešte stále to nebude všetko. Na severnom Slovensku, v obci Dlhé Pole, bude nasledovať ďalší výpadok o deň neskôr, konkrétne 8.2.2024 v čase medzi 8:00 – 16:00 (v trvaní 480 minút).

Operátor sa dopredu ospravedlňuje za prípadné problémy a komplikácie, ktoré tieto výpadky spôsobia. Orange tiež odporúča, že ak vám po ukončení výpadku nebudú fungovať jeho služby, mali by ste reštartovať svoje zariadenia.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Slovenský operátor definitívne vypína 3G sieť: Dôvodom je nástup 5G siete
Môže ťa zaujímať
- Reklama -