iPad je najpredávanejší tablet na svete a nie je to náhoda. Pokiaľ si chcete zaobstarať zariadenie, ktoré bude v tomto smere predstavovať zlatú strednú cestu, máme pre vás jeden tip. iPad Air s procesorom M1 má extrémny výkon, kvalitný displej aj moderný dizajn. V zľave ho kúpite za veľmi výhodnú cenu a slúžiť vám bude niekoľko dlhých rokov.

K dispozícii budete mať 10,9″ edge-to-edge displej s rozlíšením 2 360 x 1 640 pixelov, ktorý sa postará o kvalitné zobrazenie akéhokoľvek obsahu. Tešiť sa môžete na pestré farby a rýchle reakcie na dotyk, čomu pomáha aj výkonný procesor M1 s 8-jadrovým CPU aj GPU a 8 GB RAM. Tento ARM čip bol pôvodne predstavený pre počítače Mac, takže na zariadenie, akým je iPad, je ešte aj dnes po výkonnostnej stránke veľmi popredu.

No a cena? iPad Air M1 sa štandardne predáva za 769 € s DPH, čo nie je nízka cena, no vzhľadom na to, čo všetko tento tablet dokáže je plne adekvátna. Dôležité je však zdôrazniť, že zariadenie sa dá kúpiť vo veľkých cenových zvýhodneniach a zľavách. Aj vďaka tomu ho po kliknutí na tento odkaz získate za 677,9 € s DPH, vďaka čomu veľmi slušne ušetríte. Mali by ste sa však poponáhľať, nakoľko vám nevieme garantovať, ako dlho bude takáto cena ešte platiť.

iPad Air s čipom M1 sa spolieha na extrémne tenké 6,1 mm telo a váhu len 461 gramov, vďaka čomu je veľmi kompaktný. Máme ho aj v redakcii a toto tvrdenie môžeme potvrdiť. Okrem toho má tiež univerzálny USB-C konektor s dlhou výdržou batérie, ktorá dosahuje až 10 hodín na jedno nabitie. Takisto si tu viete pripojiť klávesnicu s trackpadom, vďaka čomu tablet lusknutím prsta premeníte na taký univerzálny notebook. K dispozícii sú tiež kvalitné reproduktory či systém skenovania odtlačkov prstov Touch ID.

Ak sa vám teda iPad Air s procesorom M1 páči, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite za 677,9 € s DPH. Má perfektnú výbavu, moderný dizajn a zároveň bude dostávať ešte dlhú softvérovú podporu operačného systému iPadOS. Čo viac si vôbec priať?

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Tesla hľadá neďaleko Slovenska zamestnancov. Ponúka plat cez 5000 €
Môže ťa zaujímať
- Reklama -