AirTag od spoločnosti Apple je šikovné sledovacie zariadenie, vďaka ktorému už nikdy nestratíte kľúče, peňaženku, batožinu alebo kabelku. Dá sa vložiť všade možne, napríklad aj do auta a predstavuje dodatočnú ochranu aj pred krádežou. No a keďže ide o jeden z najdostupnejších produktov výrobcu, určite oceníte, že sa dá teraz kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Príjemne na ňom ušetríte a získate produkt, ktorý vám vydrží veľmi veľa rokov.

Samotný AirTag sa pripája do siete nájsť, kde o sebe posiela údaje. Vďaka tomu ho dokážete veľmi presne sledovať na svojom iPhone, alebo inom Apple zariadení. Takisto má vstavaný reproduktor, cez ktorý sa dá prehrať „lokalizačný“ zvuk a nechýba mu ani ultra-širokopásmový čip, vďaka ktorému ho nájdete s centimetrovou presnosťou. V tomto smere AirTag prakticky nemá konkurenciu.

No a cena? Zariadenie sa štandardne predáva za 39 €, čo je z nášho pohľadu veľmi férová ponuka. Ak sa vám to, ale stále zdá veľa, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 31,05 €, vďaka čomu krásne ušetríte. Navyše sa dá AirTag zohnať ešte lacnejšie, no nie je to také jednoduché.

Apple má totiž v ponuke aj veľké balenie štyroch kusov, ktoré sa samo o sebe predáva so zvýhodnením za 129 €. Ak však kliknete na tento odkaz, celé balenie kúpite len za 94 €, vďaka čomu vás jeden kus AirTagu bude stáť iba 23,5 €. Potom je už iba na vás, či ostatné zariadenie použijete tiež (pretože jeden AirTag vám nemusí stačiť), alebo sa na ne zložíte so svojimi priateľmi, prípadne kolegami z práce.

AirTag
Zdroj: SvetApple

Veľkou výhodou AirTagu je aj to, že nemá nabíjateľný akumulátor. Skrýva sa v ňom vymeniteľná gombíková batéria CR2032, ktorá stojí cca 2 € a z našich skúseností vydrží 1,5 roka. Potom ju za pár sekúnd vymeníte. AirTag je tiež odolný voči vode a prachu v rámci normy IP67. Je to teda fantastický výrobok, ktorý budete milovať.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 15 prinesie rýchlejšie nabíjanie. Apple však zavedie nezmyselné obmedzenia
Môže ťa zaujímať
- Reklama -