Pokiaľ si chcete kúpiť kvalitné bezdrôtové slúchadlá, ktoré sú v mnohom podobné ako AirPods Pro 2, no zároveň ich viete získať výrazne lacnejšie, máme pre vás jeden tip. Nothing Ear 2 majú špičkový hardvér, moderný dizajn a kúpiť ich môžete za absolútne fantastickú cenu. Výber tohto zariadenia nebudete ľutovať.

Nothing Ear 2 majú 11,6 mm meniče a podporujú Hi-Res audio, čím majú jasne navrch v porovnaní s AirPods Pro 2 (ktoré ho nepodporujú). Používatelia sa tiež môžu tešiť na podporu kodekov AAC, SBC, LHDC 5.0 a samozrejme aktívne potláčanie okolitých zvukov ANC, ktoré je v prípade Nothing Ear 2 vysoko účinné aj vďaka silikónovým štupľom. Výrobca tu navyše použil aj kvalitnú konektivitu vďaka technológii Bluetooth 5.2. Nothing Ear 2 vďaka tomu ľahko spárujete s iOS ale aj Android zariadením. No a cena?

Tieto bezdrôtové slúchadlá sa mimoriadne oplatia. Zatiaľ čo si Apple pýta oficiálne za svoje AirPods Pro 2 až 279 €, Nothing Ear 2 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 149 €. To je dokonca ešte menej, než koľko by ste zaplatili za klasické AirPods 3 s podstatne horšou výbavou a dovolíme si tvrdiť, že aj menej kvalitným zvukom. Aj preto dáva výber Nothing Ear 2 za túto cenu obrovský zmysel.

Nothing Ear 2
Zdroj: YouTube / Joshua Chang / Mike O’Brien (úprava redakcie)

Doplniť tiež musíme až 30 hodinovú výdrž batérie v rámci puzdra a 6,3 hodinovú výdrž v rámci slúchadiel či veľmi príjemnú váhu každého slúchadla len na úrovni 4,5 gramu. Vďaka tomu vám nebudú Nothing Ear 2 prekážať vo fitku, ale ani pri behaní alebo bicyklovaní. Zabudnete, že ich máte v ušiach.

Samozrejmosťou je aj funkcia rýchleho nabíjania cez USB-C, s ktorou doplníte za 10 minút na nabíjačke až 8 hodín energie. Pokiaľ vás teda Nothing Ear 2 zaujali, po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 149 €. A nezabudnite tiež na to, že sú odolné voči vode v rámci normy IPX5 a ponúkajú unikátny transparentný dizajn, ktorý úprimne mierne pripomína štýl spoločnosti Apple z minulosti. Nothing Ear 2 vyzerajú skrátka super a je to perfektná voľba. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Xiaomi Mi Smart Doorbell 3 inteligentný zvonček s kamerou kúpite po zľave za super cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -