Slnečné leto a spolu s ním aj neznesiteľné horúčavy sú skoro tu a pre mnohých ľudí to nie je vôbec príjemné. Našťastie na to existuje riešenie, ktoré vám dokáže efektívne vyvetrať vašu izbu alebo kanceláriu. Inteligentný a veľmi výkonný ventilátor od spoločnosti Xiaomi si teraz môžete zaobstarať v zľave za výhodnú cenu. Ovládať ho budete môcť priamo cez svoj iPhone alebo Android, nakoľko sa dokáže napojiť na vašu Wi-Fi sieť.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 ponúka nastaviteľnú výšku v rozmedzí od 625 – 1000 mm a taktiež sa dá položiť stôl. Zariadenie má samozrejme osciláciu až 140° a možnosť zmeny náklonu hlavy až do 39°. Azda najväčšou výhodou je ale to, že ho viete ovládať jednoducho cez Smartfón. Nemusíte sa ku nemu naťahovať a ani ho komplikovane nastavovať. Cez apku si jednoducho zvolíte jeden zo sto režimov rýchlosti a výkon si dokonalo prispôsobíte svojim preferenciám.

Najlepšia na tomto ventilátore je jeho cena. V čase uvedenia na trh sa Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 predával za cca 90 €, avšak dnes je situácia iná a po kliknutí na tento odkaz ho získate len za 75 €. To za takto vymakaný produkt naozaj nie je veľa peňazí.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2

Ventilátor Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 dostal do vienka kvalitný BLDC jednosmerný motor, ktorý zabezpečí vysokú stabilitu a tiež dlhú životnosť. Zariadenie je tiež úsporné a veľmi tiché – len 58dB, takže vás nebude otravovať napríklad počas spánku.

Veľkou výhodou je tiež prítomnosť dvojvrstvových lopatiek. Tie zabezpečujú dostatočne silný, no zároveň jemný vánok s dosahom až 14 metrov. Ventilátor Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 má samozrejme aj vstavaný časovač, vďaka čomu sa sám po dopredu stanovenom čase vypne. Ak sa vám teda zariadenie zapáčilo, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 75 €. Za nás je to výborná voľba, ktorú sami používame. Aj preto vám ventilátor môžeme odporučiť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Používatelia Androidu budú môcť pridávať emoji reakcie do správ pre iPhone. Má to ale háčik
Môže ťa zaujímať
- Reklama -