Moderné televízory majú jednu spoločnú vlastnosť. Aj s veľkými uhlopriečkami si ich dnes môžete kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Pekným príkladom je gigantická 85″ 4K TV od spoločnosti TCL, ktorú teraz kúpite neuveriteľne výhodne. Zariadenie vám poslúži dlhé roky a vo vašej obývačke urobí plnohodnotné domáce kino.

85″ TV od TCL disponuje vysokým 4K rozlíšením 3840 × 2160 px, takže sa môžete tešiť na veľmi presné vyobrazenie aj tých najjemnejších detailov. Samotná uhlopriečka televízie dosahuje v tomto prípade až 214 centimetrov! Okrem iného ide o kvalitnú zobrazovaciu technológiu QLED, čo znamená, že sa môžete tešiť na viac ako miliardu farieb a odtieňov a vysoký kontrast. Nejde teda o klasické LCD, kde často čierna farba býva šedá a podobne.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, v tomto ohľade máme pre vás veľmi dobru správu. 85″ TV TCL s kódovým označením TCL 85C645 sa v čase uvedenia na trh (minulý rok) predávala za cenu 2 199 €. Dnes je, ale situácia iná a vy kúpite televízor v obrovskej zľave len za 1 299 €, vďaka čomu ušetríte pomerne extrémnych 40 %. A to sa pri 85″ uhlopriečke skutočne oplatí – navyše keď ide o QLED technológiu.

Aby toho nebolo málo, 85″ TV od TCL ponúka aj podporu pre HDR 10, Dolby Vision či priestorový zvuk Dolby Atmos s výkonom až 30 W. Na televízore oceníte aj jeho extrémne elegantný, takmer bezrámčekový dizajn či inteligentný ovládač, ktorého súčasťou je aj mikrofón na hlasové ovládanie.

Na záver ešte spomenieme prítomnosť technológie MEMC, ktorá zlepšuje športové prenosy a rýchlo meniace sa scény. Takisto tu nájdete aj balíček Game Master 2.0, vďaka čomu si na tejto obrazovke užijete svoje obľúbené tituly vo vysokej kvalite. Ak sa vám teda 85″ TV od TCL páči, tento obrovský televízor kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 1 299 €. Jediné, čo vám v tomto prípade odporúčame je, aby ste si dopredu overili, či sa vám vôbec zmestí na stolík / stenu. 214 centimetrov je totiž 214 centimetrov…

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Amazfit T-Rex 2 sa za túto cenu extrémne oplatia: Vydržia to isté, ako Apple Watch Ultra
Môže ťa zaujímať
- Reklama -