Ak potrebujete odolné inteligentné hodinky, ktoré aj „čo to“ vydržia a zároveň za ne nechcete platiť prehnane vysoké ceny, máme pre vás jeden tip. Špičkové Amazfit T-Rex 2 sú totiž v zľave za mimoriadne výhodnú cenu. Svojou odolnosťou sa vo veľa smeroch vyrovnajú Apple Watch Ultra a nesklamú ani špičkovou hardvérovou výbavou.

V Amazfit T-Rex 2 sa nachádza 1,39″ AMOLED displej s podporou funkcie Always-on. Nechýba ani vysoké rozlíšenie, až 454 x 454 pixelov či kvalitné ochranné sklo. Čo sa týka odolnosti, hodinky spĺňajú normu MIL-STD-810G. To v praxi znamená, že ich testovali v amerických vojenských podmienkach a okrem tvrdých nárazov či hlbokého ponoru (v rámci štandardu 100 M) zvládnu aj mrazy do – 30 °C, extrémne vysoké teploty, nárazy, vibrácie a podobne. Po celý čas vás budú pri tom sledovať cez snímač srdcového tepu, oxymeter, tlakový senzor, akcelerometer či dokonca dvojpásmové GPS.

No a cena? Amazfit T-Rex 2 sa v čase uvedenia na trh predávali len za 229 €, čo je o celých 670 € menej, než za koľko sa predávajú Apple Watch ultra 2 (899 €). Dnes navyše tieto dostupné hodinky kúpite ešte lacnejšie. Po kliknutí na tento odkaz sú dostupné len za 177 €, vďaka čomu krásne ušetríte. Okrem vašich športových výkonov sa dokážu zamerať aj na sledovanie spánku či úroveň stresu.

Amazfit T-Rex 2
Zdroj: YouTube / Rohit Raj Gupta

Hodinky vás navyše nesklamú ani z hľadiska aktivít. Celkovo majú k dispozícii až 150 športových režimov, čo oceníte vonku, ale aj vnútri vo fitku. Amazfit T-Rex 2 samozrejme nemajú problém ani s platformami. Cez Bluetooth ich ľahko spárujete s iOS aj Android smartfónov. Stačí si nainštalovať aplikáciu od výrobcu.

V neposlednom rade vás určite zaujíma výdrž batérie. Tu Amazfit T-Rex 2 udeľujú Apple Watch Ultra silnú porážku. Hodinky totiž zvládnu na jedno nabitie približne týždeň pri bežnej aktivite. Ak navyše aktivujete extrémne úsporný režim, dostanete sa až na 3 týždne. Čo viac si len priať? Ak sa vám teda Amazfit T-Rex 2 zdajú sympatické a chcete si ich vyskúšať, po kliknutí na tento odkaz ich môžete získať len za 177 €. Nenechajte si ujsť túto skvelú šancu.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Sony WH-1000XM5 kúpite brutálne výhodne. Jedny z najlepších slúchadiel na trhu si rýchlo zamilujete
Môže ťa zaujímať
- Reklama -