Vyzerá to tak, že na slovenskom trhu s elektronikou dôjde ku veľkej zmene. Známy hráč informuje priamo na svojej internetovej stránke, že jeho cesta končí a že všetky predajne uzavrie už 4.7.2024 o 20:00 hodine večer. Konkrétne ide o spoločnosť Okay, ktorú väčšina z vás iste dobre pozná.

Okay na svojom webe uvádza, že zákazníci majú teraz možnosť do vyššie uvedeného dátumu a času získať vybraný tovar za likvidačné ceny na e-shope alebo v predajniach. Konkrétne láka na nákup novej elegantnej sedačky, pohodlnej postele alebo moderných spotrebičov.

Predajca tiež zdôrazňuje, že sklady sú obmedzené a tovar mizne rýchlo. Zákazníkov preto vyzýva, aby konali rýchlo. Pri tejto príležitosti zverejnil aj podrobnejší dokument, v ktorom sa môžete dočítať o detailoch akcie.

Okay elektro
Zdroj: Okay / snímka obrazovky

Všetko môže byť napokon aj úplne ináč 

Ako upozorňuje portál Živé, hoci má spoločnosť Okay už dlhšie vykazovať zlé finančné výsledky a dokonca sa hovorí aj o hľadaní nového finančného investora, podľa všetkého ide v tomto prípade len o dobre naplánovanú a zároveň zavádzajúcu kampaň, ktorá využíva aktuálnu situáciu.

Je síce pravda, že Okay zrejme zruší niektoré svoje pobočky, no podľa všetkého by nemalo ísť o všetkých 35 pobočiek, ktoré sa nachádzajú naprieč Slovenskom aj Českom. Navyše ani ceny v e-shope nie sú likvidačné, na čo upozornili aj samotní zákazníci v komentároch na sociálnej sieti Facebook.

Živé tiež oslovilo jednu z prevádzok, pričom sa dostalo ku informácií, že 4. júla skutočne na pár dni zavrie, no potom bude opäť otvorená. Podľa portálu nejde o prvú takúto kampaň elektropredajcu Okay. Uvidíme, ako to dopadne v praxi.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Amazon môže predbehnúť Apple v hodnote firmy!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -