Ubisoft opäť prekvapil hernú komunitu. Tentoraz umožňuje všetkým záujemcom zadarmo stiahnuť a vyskúšať Far Cry 6 – jeden z najlepších FPS titulov posledných rokov. Pokiaľ chcete zažiť revolúciu na fiktívnom karibskom ostrove Yara, teraz je ten správny čas.

V roku 2021 Far Cry 6 priniesol hráčom dramatický príbeh diktátora „El Presidente“ Antóna Castilla, ktorého stvárnil charizmatický Giancarlo Esposito (áno, je to Gus Fring z Braking Bad). V hre sa ujmete role guerillového bojovníka Daniho Rojasa, ktorý sa snaží zbaviť krajinu Castilloho brutálneho režimu.

Pomocou neortodoxných guerillových taktík a zbraní budete bojovať za slobodu svojej krajiny. Hra má samozrejme akčný príbeh a veľký otvorený svet, ktorý si užije úplne každý. Aj preto je ponuka od Ubisoftu veľmi lákavá.

Far Cry 6 si v tomto prípade môžete stiahnuť a nainštalovať úplne zadarmo. Ubisoft sľubuje prístup ku kompletnému obsahu hry s obmedzeným prístupom. Čo to presne znamená spoločnosť nekonkretizovala. Každopádne však sľubuje, že vo Far Cry 6 budete môcť preskúmať scenérie, okúsiť prestrelky a tiež širokú škálu herných zážitkov. Určite to teda stojí aspoň za vyskúšanie.

Zdroj: Ubisoft

V oficiálnej správe na webe vývojárov sa dočítate iba o tom, že akonáhle vám skúšobná verzia skončí, hru vám umožní zakúpiť s tým, že váš postup v nej bude prenesený aj do plnej verzie.

Titul je dostupný na PC, Xbox One, Xbox Series X / S, PlayStation 4 a PlayStation 5. Pokiaľ oň máte záujem, pokračujte na oficiálnu internetovú stránku. Nižšie nájdete aj trailer.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 15 Pro bude mať extrémne tenké rámiky okolo displeja. Poznáme presné hodnoty
Môže ťa zaujímať
- Reklama -