Garmin je na Slovensku extrémne populárnym výrobcom športových zariadení, medzi ktoré patria aj inteligentné hodinky. Veľmi obľúbeným modelom sú v tomto prípade Garmin Venu 3, ktoré sú priamym konkurentom pre Apple Watch Series 9. K dispozícii majú špičkovú výbavu, dlhú výdrž batérie a po zľave konečne aj priaznivú cenovku. Ak chcete spoľahlivé sledovanie a meranie tréningov, toto je ideálna voľba.

Garmin Venu 3 sú vyrobené z odolných materiálov a ich 1,4″ AMOLED displej chráni technológia Corning Gorilla Glass 3. Rozlíšenie potom dosahuje až 454 x 434 pixelov a hodinkám nechýba ani vodeodolnosť v rámci normy 50 M (5 ATM). Oveľa viac vás, ale budú zaujímať senzory, ktoré majú k dispozícii. Garmin Venu 3 ponúkajú klasický snímač srdcového tepu s vysokou presnosťou a takisto oxymeter, ktorý vám skontroluje hladinu kyslíka v krvi. Zariadenie vie tiež sledovať vašu spánkovú aktivitu a poskytne vám informácie aj o úrovni vášho stresu.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, tá sa pohybuje na podobnej úrovni, ako pri Apple Watch. Garmin Venu 3 sa v čase uvedenia na trh predávali za 499 €, avšak dnes je situácia celkom iná. Zariadenie totiž po kliknutí na tento odkaz získate v zľave len za 412 €, vďaka čomu príjemne ušetríte. A nebojte sa, hodinky si vďaka aplikácií môžete spárovať s iOS aj Android zariadeniami. Nie sú v tom žiadne obmedzenia.

Garmin Venu 3
Zdroj: YouTube / Tech4All (snímka obrazovky)

Garmin Venu 3 majú aj radu ďalších výhod, ktoré sme ešte nespomenuli. Hodinky podporujú Bluetooth, Wi-Fi ale tiež ANT+ pripojenie, čo ocenia náročnejší športovci. Okrem toho je ich súčasťou aj NFC čip, vďaka čomu s nimi môžete platiť prostredníctvom služby Garmin Pay. Funguje to veľmi podobne, ako napríklad Apple Pay. Garmin Venu 3 vás budú sledovať počas celého dňa a ak si odpočiniete a zdriemnete, podarí sa im to zakaždým zaznamenať. Vďaka tomu budete mať presnú informáciu o svojej regenerácii, čo sa pri pravidelnom športovaní určite hodí.

Aby toho nebolo málo, výrobca pridal do Garmin Venu 3 sériu animovaných cvičení a obrovské množstvo najrôznejších športových režimov. Samozrejmosťou je aj perfektná výdrž batérie, ktorá náročným používateľom vydrží 5 – 7 dní a tým menej náročným až 2 týždne na jedno nabitie. Ak sa vám teda Garmin Venu 3 páčia, po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 412 €. A áno, majú aj presné určovanie polohy za pomoci GPS, GLONASS a GALILEO. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Mac mini od Apple kúpite za rekordne nízku cenu. Ponúkne vám veľa muziky za málo peňazí
Môže ťa zaujímať
- Reklama -