Apple opäť priniesol aktualizáciu pre svoj počítačový operačný systém macOS Sonoma, tentoraz vo verzii 14.6. Aj keď táto aktualizácia neprináša žiadne zásadné funkcie, ktoré by mohli na prvý pohľad lákať používateľov, v skutočnosti je mimoriadne dôležitá.

Vylepšuje totiž stabilitu operačného systému a opravuje viaceré chyby, čo je nevyhnutné pre plynulý a bezpečný chod vašich zariadení. Nie je to síce klasická „vzrušujúca“ aktualizácia plná noviniek, ale práve tieto tiché aktualizácie sú kľúčové pre maximálnu spoľahlivosť vášho počítača Mac. Aj to je jeden z dôvodov, prečo vám macOS Sonoma 14.6 odporúčame čo najrýchlejšie nainštalovať.

Apple sa stále snaží udržať macOS Sonoma v čo najlepšej kondícii, aby používatelia mohli bez obáv pracovať a zabávať sa, aj keď už poznáme nástupcu v podobe macOS 15 Sequia, ten je stále dostupný iba v beta verzii a do ostrej prevádzky vstúpi najskôr v septembri, ale oveľa pravdepodobnejšie až v októbri či dokonca novembri 2024.

Ak máte na svojom Macu nainštalovaný macOS Sonoma, odporúčame neotáľať a aktualizáciu stiahnuť ju čo najskôr. Predídete tak možným problémom a zabezpečíte si hladký chod vášho počítača.

V dnešnom digitálnom svete, kde sú kybernetické hrozby na dennom poriadku, je každé bezpečnostné vylepšenie vítané. Preto tento update určite nepodceňujte. Neoplatí sa to.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone SE 2 (iPhone 9) zrejme klope na dvere! Prísť môže tento týždeň.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -