Apple opäť prichádza s aktualizáciou pre svoje inteligentné hodinky. Tentokrát ide o watchOS 10.6, čo je v poradí už šiesty veľký update od uvedenia watchOS 10 na trh, ku ktorému došlo ešte v septembri minulého roka.

Aj keď táto aktualizácia neprináša žiadne nové funkcie, ktoré by pre vás mohli byť zaujímavé a atraktívne, zameriava sa aspoň na opravy chýb a zlepšenie bezpečnosti, čo robí jej inštaláciu nevyhnutnou pre všetkých používateľov.

Inštalácia je samozrejme jednoduchá a stačí sa pri nej riadiť týmito pokynmi: Otvorte aplikáciu Apple Watch na iPhone s iOS 17 alebo novším, prejdite do sekcie Všeobecné > Aktualizácia softvéru a nasledujte pokyny na displeji vášho zariadenia.

Pre úspešnú inštaláciu je potrebné, aby mali Apple Watch minimálne 50 % stav batérie a nachádzali sa na nabíjačke. 

Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že táto aktualizácia nie je nevyhnutná, stabilita a bezpečnosť, ktoré prináša, sú pre dlhodobú spokojnosť používateľov kľúčové. Ak máte Apple Watch, ktoré podporujú systém watchOS 10, neváhajte a nainštalujte si túto aktualizáciu čo najskôr. Určite tým neurobíte krok vedľa.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  5 dôvodov, prečo sa tešiť na iPhone 17. Apple zmení dizajn, odstráni výrez a pridá TOP kameru
Môže ťa zaujímať
- Reklama -