Spoločnosť Apple sa v roku 2024 chystá uviesť na trh nové inteligentné hodinky, o ktorých sa dlhé mesiace diskutovalo, že by mohli byť konečne zásadne iné. Apple Watch X mali byť oslavou desiateho výročia od uvedenia tohto produktu na trh, no ako sa zdá, všetko pôjde napokon v starých koľajach.

Svetoznámy leaker a anylitik Mark Gurman z agentúry Bloomberg sa totiž vyjadril, že hoci Apple chystá na september nové inteligentné hodinky, nebude v zásade o moc iné, ako tie, ktoré nám predstavil minulý rok. Minimálne pri vlajkovom modeli Apple Watch Ultra 3. generácie sa vraj nemáme dočkať žiadnych výrazných ani viditeľných zmien. Hodinky sa zlepšia iba niektorými funkciami a detailmi.

Pri dostupnejších Apple Watch Series X alebo Apple Watch Series 10 by mal doraziť aspoň jemne inovovaný dizajn. Ak však čakáte na ploché hrany, extrémne výkonný procesor, úplne nový systém na zapínanie remienkov či ďalšie vylepšenia, rovno na ne zabudnite.

Hodinky by mali mať rovnaký tvar, ako doterajšie Apple Watch s tým, že ponúknu o čosi väčší displej. Pekne nám to koniec koncov ukázal ich únik pred pár mesiacmi.

Apple Watch Series 10 môžu priniesť aspoň užitočný zdravotný senzor 

Apple Watch X
Zdroj: Macrumors

Jednou z noviniek, ktorú by okrem dizajnových korekcii mohli nové Apple Watch priniesť je sledovanie krvného tlaku. Tento snímač vám síce nepovie presnú hodnotu, no bude vás schopný upozorniť na to, keď bude váš tlak príliš vysoký, alebo príliš nízky.

Hodinky by tiež mohli mať výkonnejší čip a niekoľko ďalších drobností, ktoré nám uľahčia ich používanie. Avšak, keď už ani Mark Gurman nehovorí o veľkých inováciach na rok 2024, je skoro isté, že v roku 2024 neprídu.

Apple môže stále prekvapiť. Nie však v roku 2024

Pôvodné Apple Watch boli predstavené v roku 2014, takže sa špekulovalo, že po 10 rokoch mohla prísť veľká revolučná zmena podobne, ako to Apple urobil v roku 2017 pri iPhone X (10 rokov po predstavení prvého iPhonu 2G).

Avšak, Apple Watch vstúpili oficiálne do predaja až v polovici roka 2015. Aj preto je možné, že Apple veľký upgrade odložil na roku 2025. Nechajme sa prekvapiť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  1 TB SSD úložisko SanDisk kúpite za výhodnú cenu na svetový deň zálohovania dát
Môže ťa zaujímať
- Reklama -