Túžite po tablete s obrovským displejom, no nechcete zaň platiť veľa peňazí? iPad vám žiaľ v tomto smere nedokáže vyhovieť. Našťastie je tu však Samsung Galaxy Tab S9 FE+, ktorý má obrovskú a kvalitnú obrazovku, výkonný procesor a teraz ho kúpite za extrémne výhodnú cenu. Na Slovensku je tento model veľmi populárny.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ má 12,4″ displej s rozlíšením 2560 x 1600 pixelov a 90 Hz obnovovacou frekvenciou. Pustíte si na ňom svoje obľúbené filmy, seriály ale aj zahráte hry či prečítate obsah na internete. Tento tablet je vybavený ochranou IP68, takže mu neublíži voda a vďaka použitiu hliníka pôsobí jeho telo veľmi prémiovo. Vo vnútri nájdete osemjadrový čip Exynos1380 s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom (rozšíriteľná cez pamäťovú kartu až na 1 TB). Takisto je v tablete výkonný grafický čip Mali G68 MP5.

Ak sa pozrieme na cenu, v tomto bode je Samsung Galaxy Tab S9 FE+ ideálnou voľbou. Zatiaľ čo 12,9″ iPad Air sa predáva za cca 900 € (v závislosti od predajcu), 12,4″ Samsung Galaxy Tab S9 FE+ kúpite po kliknutí na tento odkaz od 499 €, takže v podstate za niečo vyše polovicu. To je vynikajúca ponuka, ktorú by bola škoda nevyužiť.

Samsung Galaxy S9 FE+
Zdroj: YouTube / PR75K (úprava redakcie)

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ sa vyznačuje obrovským akumulátorom s kapacitou 10 090 mAh, ktorý budete nabíjať cez 45 W USB-C konektor. Zariadenie má tiež kvalitný 8 Mpx zadný fotoaparát (f/1.9) a 12 Mpx predný fotoaparát (f/1.9). Takisto zvláda 4K video.

Samsung pri svojom veľkom dostupnom tablete nezabudol ani na prítomnosť systému OTG, vďaka ktorému si ku nemu môžete pripojiť myš či klávesnicu a používať skoro úplne rovnako ako klasický notebook. Samsung Galaxy Tab S9 FE+ má aj pohybový senzor či gyroskop, g-senzor a nechýba ani snímač odtlačkov prstov. Ak vás teda veľký tablet od známeho výrobcu zaujal, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 499 €. Tak na čo ešte čakáte?

samsung tablet
Zdroj: Samsung

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Nothing Ear 2 môžu byť lepšou voľbou, ako AirPods Pro. Kúpite ich za fantastickú cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -