Chcete dosahovať maximálnu produktivitu v práci? Potrebujete na to ten správny softvér. Microsoft Office je na to ako stvorený a okrem podpory operačného systému Windows si ho môžete kúpiť aj na macOS. Navyše teraz je v zľave za extrémne výhodnú cenu. Tak napríklad Microsoft Office 2019 pre Mac kúpite so zľavovým kódom MAC62 po kliknutí na tento odkaz len za 29 € (pôvodná cena bola 229 €). Aj keď nejde o najnovšiu verziu, aj tá z roku 2019 vám bude dokonalo stačiť na drvivú väčšinu vašich úloh.

Ak však chcete novší MS Office, verzia z roku 2021 sa po kliknutí na tento odkaz s kódom MAC62 predáva len za 79,99 € (pôvodná cena bola 299 €). Je to síce dosť, no nástroje ako Office, Excel, PowerPoint či Outlook budete oceňovať dlhé roky. A ak máte operačný systém Windows, preň môžete získať MS Office 2021 ešte výhodnejšie. Po zadaní zľavového kódu MAC62 ho po kliknutí na tento odkaz kúpite len za 28,75 € (pôvodná cena bola 299 €). Upozorňujeme však, že táto verzia nebude fungovať na Macu! 

Až 62 % zľava na Microsoft Office s kódom: MAC62

Ak chcete originálnu licenciu na operačný systém Windows, aj v tomto prípade môžete ušetriť. Najmodernejší Windows 11 Pro s prepracovaným používateľským rozhraním, maximálnym zabezpečením a AI funkciami kúpite so zľavovým kódom MAC50 extrémne lacno. Po kliknutí na tento odkaz je dostupný len za 13,55 € (namiesto pôvodných 199 €). Tešiť sa môžete aj na pravidelné bezpečnostné aktualizácie softvéru. 

 Obrovské zľavy na Windows s kódom MAC5O

Prečítajte si tiež  iOS 8 vs. Android 5.0 Lollipop

Balík Windows + MS Office so zľavou až 62 % s kódom MAC62

Ďalšie nástroje pre Mac za super ceny 

Až 50 % zľava na ďalšie nástroje Windows a Office s kódom MAC50

Vďaka vysokokvalitným produktom a profesionálnym službám získala spoločnosť Godeal24 hodnotenie 4,9 a 98 % spokojnosť na TrustPilot (nezávislá platforma pre používateľov na hodnotenie kvality služieb a produktov).

Dôvodom je celková kvalita nákupného zážitku a mnohé výhody, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavami až 90 % vám digitálne doručenie umožní získať softvér priamo na vašu e-mailovú adresu v priebehu niekoľkých sekúnd po nákupe. Je to veľmi pohodlný spôsob doručenia pre kupujúceho.

Godeal24 vám tiež ponúka Profesionálnu technická podporu 24/7 a doživotný popredajný servis. V prípade akýkoľvek otázok kontaktuje spoločnosť Godeal24 prostredníctvom e-mailovej adresy: service@godeal24.com.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -