O AirPods Pro 2 sa toho popísalo už pomerne veľa. V skratke sa dá ale povedať, že ide o tie najlepšie bezdrôtové slúchadlá, aké kedy Apple predstavil a zároveň o jedny z najlepších bezdrôtových slúchadiel na trhu. Majú fantastický zvuk, kompatibilitu a plno užitočných funkcií. Teraz ich kúpite za mimoriadne výhodnú cenu. Oplatia sa, pretože vám vydržia niekoľko dlhých rokov.

AirPods Pro 2 vás v prvom rade potešia veľmi dobre vyváženým výškami, stredmi aj basami. Platí to pri nízkej aj vysokej intenzite hlasitosti, takže svoje obľúbené skladby si dokonalo užijete za každých okolností. Doplní to aj prítomnosť najmodernejšieho ANC, aké kedy Apple predstavil. Aktívne potláčanie hluku je v AirPods Pro 2 až dvakrát výkonnejšie, ako v AirPods Pro 1. generácie a doslova vás odizoluje od okolitého sveta. Samozrejmosťou je aj obľúbený transparentný režim či adaptívny režim (kombinuje ANC a transparentný režim). Koľko však AirPods Pro 2 stoja?

Najnovšia generácia slúchadiel so zvýšenou odolnosťou voči vode IP54 (platí pre slúchadlá aj puzdro) a prítomnosťou USB-C sa v čase uvedenia na trh predávala za 279 €. Dnes je však situácia iná a AirPods Pro 2 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 221,9 € s DPH, vďaka čomu veľmi príjemne ušetríte. Za to, čo za svoje peniaze dostanete sa to jednoznačne oplatí.

AirPods Pro 2
Zdroj: YouTube / Mark Spurrell / Max Tech (úprava redakcie)

AirPods Pro 2 majú napríklad podporu funkcie Nájsť aj precízneho vyhľadávania a vďaka zabudovanému reproduktoru v puzdre si ich dokonca môžete prezvoniť! Okrem toho s vami bude toto puzdro pomocou zvukových signálov príjemne interagovať. AirPods Pro 2 navyše nabijete aj bezdrôtovo alebo dokonca cez Apple Watch nabíjací puk a dosahujú výdrž batérie až 30 hodín na jedno nabitie (puzdro + slúchadlá). Samotné slúchadlá potom zvládnu hrať až 6 hodín vkuse.

Obrovským benefitom je samozrejme to, ako si slúchadlá rozumejú s ostatnými Apple zariadeniami. Taktiež majú špičkové funkcie, ako je napríklad detekcia rozhovorov počas zapnutého ANC, vďaka čomu sa veľmi pohodlne používajú. Nechýba tu ani nastavovanie hlasitosti priamo na nabíjacích stopkách či podpora priestorového zvuku. Ak vás teda AirPods Pro 2 lákajú, po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 221,9 €. Nenechajte si ujsť túto výhodnú ponuku.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  5 Apple produktov, ktoré v roku 2024 neuvidíme a bude to veľká škoda
Môže ťa zaujímať
- Reklama -