Žijeme v dobe, kedy moderným technológiám postupne klesá cena. Ide aj o televízory, pri ktorých viete po jednom roku v predaji ušetriť pokojne aj polovicu čiastky, za ktorú sa predávali v čase uvedenia na trh. Pekným príkladom je 75″ Hisense QLED TV, ktorú teraz získate v zľave za veľmi nízku cenu. Má pritom špičkový obraz aj funkcie, ktoré nemôžu žiadnemu modernému televízoru chýbať.

Hneď na začiatku treba uviesť, že tento televízor s uhlopriečkou až 191 centimetrov používa technológiu Quantum Dot Colour (QLED) a nie klasické LCD. Vďaka tomu dokáže reprodukovať viac ako miliardu presných farebných odtieňov. Okrem toho je tu špičkové 4K Ultra HD rozlíšenie (3840 x 2160 px), vďaka ktorému je obraz čistý a plný detailov. Nároční spotrebitelia a hráči ocenia aj plynulosť vďaka podpore až 144 Hz obnovovacej frekvencie. Toto všetko sú parametre, ktoré by ste očakávali už pri veľmi drahých televízoroch. V tomto prípade je však všetko ináč.

75″ Hisense TV prišla na trh približne v polovici mája 2023, kedy sa predávala od 1 449 €. Jej cena postupne klesala a dnes, po niečo vyše roku ju môžete získať ešte aj v zľave. Výsledok? Po kliknutí na tento odkaz televízor kúpite už za 747,8 € s DPH, vďaka čomu ušetríte takmer polovicu pôvodnej ceny. Za tieto peniaze sa 75″ QLED televízor a navyše aj so 144 Hz jednoznačne oplatí. Upozorňujeme však, že táto ponuka nemusí trvať večne.

Hisense 75 QLED
Zdroj: Hisense

Navyše o tomto televízore sme vám zďaleka nepovedali všetko. Dôležitý totiž nie je iba dobrý obraz, ale aj zvuk. V tomto smere 75″ Hisense QLED TV opäť exceluje. K dispozícii má totiž 50 W reproduktory s podporou Dolby Atmos a majiteľov Apple zariadení poteší aj podpora štandardu AirPlay 2. Vďaka nemu budete môcť veľmi jednoducho poslať obraz zo svojho iPhonu, iPadu či Macu priamo do televízora bez akýchkoľvek káblov.

Z hľadiska konektivity má Hisense 75″ TV 4x HDMI, 2x USB, Bluetooth a tiež samozrejme Wi-Fi. Nechýba ani operačný systém VIDAA U7, vďaka ktorému si na televízore užijete aplikácie ako Netflix, YouTube, Voyo či Disney+. Nebudete potrebovať žiaden dodatočný set-top box. Pokiaľ sa vám teda tento vynikajúci televízor zapáčil, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 747,8 €. Nenechajte si to ujsť. Akcia môže byť skladovo / časovo obmedzená.

Hisense 75 QLED
Zdroj: Hisense

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Tento slovenský operátor prináša extrémne výhodné paušály. Má to ale jeden háčik
Môže ťa zaujímať
- Reklama -