AirPods sú najpredávanejšie bezdrôtové slúchadlá na svete a nie je to náhoda. Toto zariadenie ponúka solídny zvuk spojený s príjemným dizajnom a veľmi jednoduchým ovládaním. Pokiaľ si ho chcete vyskúšať aj vy, teraz ho môžete získať v zľave za veľmi výhodnú cenu. AirPods budete doslova milovať.

Apple pri ich návrhu použil dizajn, ktorý je dokonalo prispôsobený tvaru vášho ucha. AirPods môžete vďaka tomu nosiť aj niekoľko dlhých hodín a nebudú vás tlačiť, alebo vám prekážať. Rovnako sa môžete tešiť na výborný zvukový prejav či automatickú detekciu ucha. Keď si AirPods nasadíte, spustí sa prehrávanie. Akonáhle ich z ucha vytiahnete, hudba sama od seba stopne. Navyše je možné používať AirPods aj úplne samostatne. Viete nimi nahradiť napríklad Handsfree súpravy. Slúchadlá od Apple majú samozrejme vynikajúce mikrofóny, takže sa cez ne dobre telefonuje a komunikuje.

Aká je však ich aktuálna cena? V čase uvedenia na trh sa AirPods predávali za 159 € a postupom času táto čiastka o pár desiatok eur klesala. Dnes je však oveľa nižšie, čomu dopomohla ešte aj zľava. Vďaka tomu AirPods kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 91,9 €, čím slúchadlá podliezajú magickú 100 € hranicu a pravdepodobne sú najlacnejšie od čias, kedy po prvýkrát vstúpili do predaja. Upozorňujeme však, že táto ponuka môže byť časovo / skladovo limitovaná. Ak teda máte záujem, treba rýchlo konať.

AirPods 2
Zdroj: Unsplash / Hostaphoto / Tarun Savvy (úprava redakcie)

Obrovským benefitom AirPods je tiež to, čo všetko ponúkajú. Môžete si ich napríklad pripojiť do siete Nájsť, vďaka čomu na svojom iPhone vždy uvidíte ich poslednú polohu. Hodí sa to najmä vtedy, keď ich niekde stratíte alebo zapatrošíte. Cez apku Nájsť sa dá dokonca v AirPods prehrať silný zvuk, ktorý vás môže ku slúchadlám nasmerovať.

Zaujímavou funkciou je tiež podpora priestorového zvuku, ktorú oceníte nie len pri skladbách, ale aj pri svojich obľúbených filmoch. Vďaka tejto šikovnej funkcii budete mať zrazu pocit, ako by ste sa nachádzali niekde v kine. Celková výdrž dosahuje až 24 hodín na jedno nabitie. Ak sa vám teda AirPods páčia a chcete si ich vyskúšať za veľmi výhodnú cenu, po kliknutí na tento odkaz ich získate len za 91,9 €. Lepšia ponuka byť už nemusí.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Samsung opäť útočí proti Apple! Vydal dve nové reklamy!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -