Hovorí sa, že počítače od spoločnosti Apple sú cenovo nedostupné. Už roky to však nie je pravda. Pokiaľ chcete najpredávanejší 13″ notebook na svete s výkonným procesorom M2, špičkovým displejom a kompaktným telom s neuveriteľnou výdržou batérie, MacBook Air je teraz dostupný za extrémne nízku cenu. Tento nákup nebudete ľutovať, naopak sa zo svojho rozhodnutia budete tešiť!

MacBook Air dostal do vienka 13,6″ Liquid Retina displej s rozlíšením až 2560 x 1664 px a jasom 500 nitov. Okrem toho podporuje 1 miliardu farieb vďaka farebnému spektru P3 a okolo obrazovky disponuje tenučkými rámikmi. No a čip? O výkon sa v tomto prípade stará procesor M2. Má 8-jadrové CPU, 8-jadrové GPU a 16-jadrový Neural Engine. Samozrejme mu nebude robiť problém ani Apple Intelligence a obrovskou výhodou je výdrž batérie, ktorá môže dosiahnuť až 18 hodín na jedno nabitie. Aká je teda cena?

Tento počítač sa v čase uvedenia na trh predával za 1599 €, avšak jeho cena postupne klesala na oveľa rozumnejšiu úroveň. Len nedávno sa napríklad predával za 1 299 € a dnes ho po kliknutí na tento odkaz kúpite už za 1 063 €, vďaka čomu výrazne ušetríte. Tento MacBook Air M2 vám, ale vydrží niekoľko dlhých rokov a takisto budete mať záruku, že ho v budúcnosti ešte veľmi dobre predáte.

Zdroj: YouTube / Jimmy Tries World (úprava redakcie)

Zariadenie má dokonca aj MagSafe nabíjanie, no tešiť sa môžete aj na klasické USB-C porty či 3,5 mm jack. Vďaka štvorici výkonných reproduktorov si užijete nie len svoju obľúbenú hudbu, ale aj filmy, seriály či videá a po celý čas budete môcť MacBook Air M2 pohodlne prenášať z miesta na miesto, pretože je nie len tenký, ale aj veľmi ľahký. Veď váži iba 1,24 kilogramu.

Tento fenomenálny počítač z dielne spoločnosti Apple má aj snímač odtlačkov prstom ukrytý v uzamykacom tlačidle. A keď sme pri tlačidlách, vyzdvihnúť musíme aj perfektnú klávesnicu, na ktorej sa veľmi pohodlne píše. V neposlednom rade netreba zabudnúť na perfektný trackpad, ktorý podporuje aj rôzne gesta, vďaka čomu si zamilujete nie len MacBook Air, ale aj operačný systém macOS. Ak sa vám teda tento počítač páči, v druhej polovici leta môže byť váš po kliknutí na tento odkaz len za 1063 €. Nenechajte si ujsť skvelú príležitosť na jeho nákup.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  8 rád ako získať followerov na Instagram účte v roku 2020.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -