Ak milujete hudbu a viete oceniť kvalitný zvuk, potrebujete aj prvotriedne slúchadlá. Na trhu je množstvo zariadení, ktoré by mohli vyhovovať vašim požiadavkám, no len málo z nich sa predáva za rozumné peniaze. Neplatí to však pre Sony WH-1000XM4, ktoré teraz kúpite za extrémne výhodnú cenu. Toto zariadenie budete milovať a v oblasti zvuku prekonajú aj chválené AirPods od Apple.

Sony WH-1000XM4 majú 40 mm meniče a podporujú špičkové Hi-Res audio, vďaka čomu si užijete všetky svoje obľúbené skladby vo vysokej kvalite. Výrobca tu nezabudol ani na prvotriedne potláčanie okolitých zvukov – ANC, ktoré funguje na veľmi vysokej úrovni. Keď si svoje Sony WH-1000XM4 nasadíte na hlavu, nebude vás vyrušovať absolútne nič vo vašom okolí. Slúchadlá si rozumejú s iOS aj Androidom a takisto majú vstavané a veľmi kvalitné mikrofóny, takže sú dobré aj na telefonovanie alebo online stretnutia. Funguje v nich samozrejme aj transparentný režim.

Čo však cena? To je tá najlepšia časť. Tieto slúchadlá sa v čase uvedenia na trh predávali až za 399 €, no ako išiel čas, ich cena postupne klesala. Dnes sa dostala dokonca na skoro polovičnú úroveň, čo by bol hriech nevyužiť. Sony WH-1000XM4 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 217,9 €, vďaka čomu krásne ušetríte. Táto ponuka však môže byť časovo / skladovo obmedzená a preto platí „kto skôr príde, ten skôr berie„. Nezabúdajte tiež, že Sony WH-1000XM4 vám vydržia niekoľko dlhých rokov. Majú solídnu konštrukciu a kvalitné spracovanie. Ich nákupom teda neurobíte za žiadnych okolností krok vedľa.

Sony WH-1000XM4
Zdroj: YouTube / SoulOfTech (úprava redakcie)

Aby toho nebolo málo, Sony WH-1000XM4 excelujú aj v oblasti výdrže batérie. Na jedno nabitie zvládnu fungovať spolu so zapnutým potláčaním okolitých zvukov až 30 hodín. Keď potom ANC na Sony WH-1000XM4 vypnete, dostanete sa na extrémnych 38 hodín. Slúchadlá tiež podporujú rýchle nabíjanie, čo sa hodí napríklad počas cestovania, kedy potrebujete doplniť šťavu napríklad niekde na letisku.

Z nášho pohľadu sú Sony WH-1000XM4 aktuálne možno aj najlepšou voľbou v pomere cena, výkon a protihodnota. Sami máme skúsenosť s týmto modelom a bez problémov môžeme napísať, že je to vo svojej oblasti absolútna špička. Ak sa vám teda Sony WH-1000XM4 páčia, po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 217,9 €. Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone je neuveriteľne pozadu. Apple to čoskoro napraví a porazí Samsung, Huawei aj Oppo
Môže ťa zaujímať
- Reklama -