Slovenskí telekomunikační operátori sa neustále predbiehajú v tom, kto ponúkne svojim zákazníkom výhodnejšie služby a balíčky. Pekným príkladom je O2, ktorý teraz informoval o fantastických novinkách. Pokiaľ patríte medzi jeho zákazníkov, už od 17. septembra si budete môcť užívať Nekonečné denné dáta v rámci Základného aj Pohodového paušálu.

Poplatok za tento balíček bude skutočne nízky, nakoľko zákazník bude musieť zaplatiť čiastku len 2 €, vďaka čomu získať prístup k 100 GB internetu, ktorý následne môže využiť ako len chce pri rýchlosti až 20 Mbit/s.

A ak vás pri nekonečných dátach zaskočilo obmedzenie na 100 GB, je to len preto, že po prekročení tejto hranice budete mať stále k dispozícii internetové pripojenie, avšak rýchlosť sa spomalí na 2 Mbit/s.

Na druhej strane sa však spýtajte sami seba, kedy ste naposledy minuli 100 GB mobilného internetu za 24 hodín. Drvivá väčšina ľudí si určite odpovie, že nikdy.

Balík aj pre zahraničie 

Spomenúť tiež treba, že novinku je možné využívať aj v zahraničí. V krajinách spadajúcich do Zóny 1 zákazníci budú mať k dispozícii o 2,2 GB mobilného internetu viac.

Tým, že operátor prináša Nekonečné dáta prakticky pre všetkých svojich zákazníkov, z ponuky sa rozhodol vyradiť doterajší balíček s názvom Dáta nerátam. S ním ste síce taktiež mohli minúť toľko dát, koľko ste len chceli, no k dispozícii bol len na jednu hodinu a za jedno euro. Nová ponuka je preto veľmi výhodná.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Ďalší únik potvrdzuje skoré vydanie iPhonu SE 2 (iPhonu 9).
Môže ťa zaujímať
- Reklama -