Garmin sa už roky špecializuje na prémiové inteligentné hodinky a fitness trackery, ktoré ponúkajú praktické tréningové funkcie a veľmi presné snímače. Jedným z takýchto zariadení sú aj Garmin Forerunner 965, ktoré si teraz môžete zaobstarať za veľmi nízku cenu. Ide o silného konkurenta pre Apple Watch a mnoho ľudí ho zvykne uprednostniť, aj keď vlastnia iPhone. Majú na to svoje dôvody.

Ak nemáte radi MIP displeje, v Garmin Forerunner 965 nájdete OLED obrazovku s rozlíšením 454 x 454 pixelov a funkciou Always-on. Samozrejme nechýba ani ochrana Gorilla Glass a titánová luneta, ktorá ponúka dodatočnú ochranu. Hodinky sú tiež odolné voči vode v rámci normy 50 M (5 ATM). Môžete ísť s nimi napríklad aj plávať, alebo bez strachu skočiť do vody. No a snímače? Okrem klasického senzora srdcového tepu majú Garmin Forerunner 965 aj oxymeter. Samozrejmosťou je presné dvojpásmové GPS a výškomer, gyroskop, kompas, akcelerometer či dokonca teplomer. Toto všetko sa vám hodín napríklad počas navigácie pri behu.

Aká je však cena za Garmin Forerunner 965? Určite vás poteší, že už citeľne klesla. Hodinky sa v čase uvedenia na trh ponúkali od 649 €, avšak dnes ich po kliknutí na tento odkaz kúpite len za 569 €, vďaka čomu ušetríte krásnych 80 €. Nezabúdajte pri tom, že aj keď ide o väčšiu investíciu, tieto hodinky vám vydržia slúžiť skutočne niekoľko dlhých rokov. Ide teda o nákup, ktorý sa veľmi oplatí.

Garmin Forerunner 965
Zdroj: X / @StonedSynapse / YouTube / Active Ideas (úprava redakcie)

Garmin Forerunner 965 vás môžu sledovať prakticky pri akejkoľvek športovej aktivite a navyše vám zmerajú aj úroveň stresu. V tejto cenovej kategórii už dostanete aj podrobné informácie o vašom spánku a dokonca aj čase zotavenia, aktuálnom tréningovom statuse či denných odporúčaniach. Nároční spotrebitelia ocenia aj funkciu „Real-Time Stamina“, ktorá kontroluje úroveň námahy, vďaka čomu predídete prílišnému prepätiu síl na začiatku behu alebo pri náročnom cyklistickom tréningu, Nejde teda len o hodinky, ale aj o osobného trénera na zápästí – doslova!

Ako sme už naznačili vyššie, na displeji Garmin Forerunner 965 si viete zobraziť farebnú mapu s navigáciou, ktorá sa hodí na miestach, kde to dobre nepoznáte. Samozrejmosťou je možnosť spárovania hodiniek s iOS či Androidom a potešia aj NFC platby cez službu Garmin Pay. Čerešničkou na torte je výdrž batérie, ktorá dosahuje v praxi 1 – 2 týždne na jedno nabitie. To je brutálna hodnota, na ktorú sa nechytajú žiadne Apple Watch. Ak sa vám teda Garmin Forerunner 965 páčia, po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 569 €. Na to, čo všetko dokážu to vlastne ani je tak veľa peňazí. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

Prečítajte si tiež  Kašlite na iPhone 15 a kúpte si iPhone 14 Pro v zľave: Oplatí sa viac

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -