Najlepšie inteligentné hodinky od Apple v pomere cena, výkon a protihodnota sú jednoznačne Apple Watch Series 9, ktoré majú špičkovú technologickú výbavu a už nie sú také drahé. Toto zariadenie kúpite vďaka cenovým zvýhodneniam za rozumné peniaze a poslúži vám niekoľko dlhých rokov. Pre väčšinu je to ideálna voľba.

Apple Watch Series 9 majú OLED displej s vysokým rozlíšením, jasom až 2 000 nitov a tiež funkciou Always-on. Na výber máte z viacerých ciferníkov a tešiť sa tiež môžete na plynulé prechody či ikony, ktoré pôsobia, ako z iPhonu. Apple Watch Series 9 sú aj vybavené tými najlepšími snímačmi. Majú senzor srdcového tepu, oxymeter, teplomer či dokonca EKG. Samozrejmosťou je aj akcelerometer, barometer, krokomer či dvojfrekvenčné GPS. To sa hodí napríklad pri navigácií, ktorá vám zobrazí aj mapu a samozrejme všetky povely.

Pokiaľ sa potom pozrieme na cenu Apple Watch Series 9, zistíme, že aktuálne je veľmi priaznivá. Tieto hodinky sa v čase uvedenia na trh predávali za 479 €, avšak dnes ich kúpite po kliknutí na tento odkaz už za 394 €, vďaka čomu na nákupe ušetríte viac, ako 80 €. Za takto prémiovo vybavený produkt je to fantastická cena.

Zdroj: YouTube / DC Rainmaker / Arthur Winer (úprava redakcie)

Apple Watch Series 9 majú odolnosť voči vode v rámci normy 50 M, disponujú odolným hliníkovým krytom a tiež tvrdeným ION-X sklom, ktoré chráni displej. Takisto majú obľúbenú otočnú korunku, bočné tlačidlo, no väčšinu funkcií budete ovládať priamo cez obrazovku, alebo hlasom. Samozrejmosťou je aj možnosť telefonovať cez spárovaný iPhone, či odpovedať na správy. Apple Watch Series 9 majú kvalitný mikrofón aj dostatočne silný reproduktor. V tomto smere teda nesklamú.

Ich jedinou slabou stránkou je výdrž batérie, ktorá zvládne fungovať zhruba deň na jedno nabitie. Rýchlo si však na to zvyknete. Nabíjanie týchto hodiniek je vďaka funkcii rýchleho dopĺňania energie podobné, ako nabíjanie iPhonu. Stačí ich dať na 30 minút počas sprchy na nabíjací puk a budete mať dosť batérie na prežitie ďalšieho dňa. Ak sa vám teda Apple Watch Series 9 páčia, po kliknutí na tento odkaz ich môžete mať len za 394 €.

Loopi Steel Magnetic Band
Zdroj: Loopi

Na Apple Watch si samozrejme môžete aj vymieňať náramky. Pokiaľ si chcete pozrieť širokú paletu týchto produktov, nájdete ich na Loopi.sk, konkrétne v časti pre 45 mm model Apple Watch Series 9. K dispozícii sú aj remienky pre menšie 41 mm Apple Watch Series 9. Samozrejmosťou sú výhodné ceny a rýchle odoslanie zásielky. Platiť sa dá navyše aj cez Apple Pay, pričom sa môžete tešiť na drobnú dodatočnú zľavu.

Prečítajte si tiež  Samsung predstavil fotoaparát so 108 MPx. Ponúka ho Xiaomi.

Neoplatí sa už radšej počkať na Apple Watch Series 10? 

A ak sa pýtate, či sa už viac neoplatí počkať na Apple Watch X, respektíve Apple Watch Series 10, odpoveď je v tejto chvíli nejasná. Hoci malo ísť o revolučný model, pravdepodobne bude jeho najväčším benefitom iba o niečo väčší displej.

Aj v tomto prípade treba počítať s miernym zdražovaním, pričom cena sa môže prehupnúť aj na úroveň 529 €. A kým sa Apple Watch X dostanú do zľavy, trvať to môže ešte niekoľko dlhých mesiacov. Pokiaľ teda chcete špičkové hodinky za rozumnú cenu, Apple Watch Series 9 budú určite veľmi dobrou voľbou. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -