Fanúšikovia seriálu Ted Lasso majú dôvod na obrovskú radosť, pretože všetko naznačuje, že štvrtej sezóny tejto obľúbenej komediálnej série sa napokon skutočne dočkáme. Podľa najnovších správ, o ktoré sa postaral portál 9to5mac sú vyjednávania s hlavnými hercami v plnom prúde a Apple TV+ má ambíciu začať produkciu štvrtej série Ted Lasso už začiatkom roka 2025.

Zaujímavé je, že zmluvy pre hercov ako Hannah Waddingham, Brett Goldstein a Jeremy Swift už boli predĺžené. Títo herci patria pod britskú odborovú organizáciu Equity, ktorá zaistila ich pokračovanie v seriáli. Ostatné hviezdy, vrátane Jasona Sudeikisa, Brendana Hunta a Juno Temple však musia vyjednať úplne nové zmluvy, keďže tie pôvodné medzičasom vypršali.

Je pravdepodobné, že tento proces by nezačal bez súhlasu samotného Jasona Sudeikisa, ktorý má veľký vplyv na to či sa seriál vráti na televízne obrazovky.

Podľa všetkého má Ted Lasso stále čo ponúknuť 

Výkonný producent Bill Lawrence sa už skôr vyjadril, že rozhodnutie o pokračovaní závisí od toho, či má ešte z hľadiska príbehu zmysel. Ako sa však ukazuje, pravdepodobne má Ted Lasso stále čo ponúknuť a spoločnosť Apple v ňom vidí obrovskú príležitosť.

Pre Apple je tento seriál kľúčový, keďže Ted Lasso je jeho najúspešnejšou pôvodnou produkciou, hoci pred premiérou jeho prvej série mali ľudia z tohto seriálu zmiešané pocity.

Netrvalo ale dlho a americký tréner v anglickej lige, ktorý toho o futbale zas až tak moc nevedel si okamžite získal srdcia divákov z celého sveta a tí si ho obľúbili, čo prinieslo obrovský úspech aj pre samotnú platformu Apple TV+.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Seriál "Ted Lasso" ešte ani poriadne nezačal a už sa točí jeho pokračovanie!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -