Nedávno sme vás informovali o tom, že MacBook Air M3, ktorý bol predstavený len začiatkom tohto roka môžete kúpiť v slušnom cenovom zvýhodnení. To sme ale ešte nevedeli, že zhruba o týždeň bude dostupný v zľave za absolútne najnižšiu cenu, za akú sa doteraz predával. Ak si ho chcete kúpiť, teraz je na to tá pravá príležitosť.

MacBook Air M3 ponúka veľký 13,6″ displej s vysokým rozlíšením aj jasom, hliníkový rám a nízku hmotnosť, vďaka čomu je neuveriteľne kompaktný. Kombinácia veľkého akumulátora a úsporného ARM čipu zaistí extrémnu, až 18 hodinovú výdrž batérie na jedno nabitie. Okrem toho sa môžete tešiť na poriadnu porciu výkonu vďaka 8-jadrovému CPU a 10-jadrovému GPU. MacBook Air M3 vás poteší aj hardvérovo akcelerovaným ray-tracingom, vďaka čomu si na ňom zahráte hry.

No a cena? Najobľúbenejší 13″ počítač na svete sa predával v čase uvedenia na trh za veľmi rozumných 1 299 € s DPH, avšak dnes je situácia iná. Len približne pol roka po jeho premiére môžete MacBook Air M3 kúpiť v zľave po kliknutí na tento odkaz už za 1 099 € s DPH. Ušetríte krásnych 15 % alebo 200 € a získate produkt, ktorý vám vydrží niekoľko dlhých rokov a potom ho stále dobre predáte. Nenechajte si ujsť túto ponuku, ktorá môže byť časovo / skladovo obmedzená. Ide o autorizovaného predajcu spoločnosti Apple.

MacBook Air M3
Zdroj: Unsplash / Byte Review (úprava redakcie)

MacBook Air M3 disponuje aj špičkovou klávesnicou s nožnicovým systémom a snímačom odtlačkov prstov Touch ID. Okrem toho, že sa na ňom perfektne píše, sa vďaka veľkému trackpadu a rôznym gestám aj veľmi pohodlne ovláda. Na nabíjanie slúži moderný MagSafe konektor, no nájdete tu aj USB-C porty či pripojenie na slúchadlá. MacBook Air M3 má aj štyri kvalitné reproduktory a poteší SSD úložiskom.

Základný model s 256 GB pamäťou sa totiž nespolieha na jeden 256 GB NAND čip tak, ako jeho predchodca s čipom M2. Namiesto toho sú tu dva 128 GB NAND čipy, ktoré zabezpečujú vyššiu rýchlosť čítania aj zápisu. Ak sa vám teda MacBook Air M3 páči, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 1 099 €. Tak na čo ešte čakáte? Berte kým je!

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AirPods 3 vs AirPods Pro 2: Vyriešili sme veľkú dilemu Slovákov
Môže ťa zaujímať
- Reklama -