Pokiaľ radi športujete a chcete si svoje tréningy zaznamenávať, máme pre vás tip, ktorý vám s tým pomôže. Úplne nový inteligentný náramok Xiaomi Smart Band 9 s hliníkovým telom už kúpite aj na Slovensku a jeho cena je extrémne nízka. Získate pri tom produkt so špičkovou výbavou, ktorý vám vydrží slúžiť niekoľko dlhých rokov.

Tento šikovný fitness náramok Xiaomi bude ideálnym ukazovateľom vášho fyzického výkonu. Zariadenie má veľký 1,62″ dotykový AMOLED displej s maximálnym jasom až 1 200 nitov a samozrejme podporuje ako iOS tak aj Android. Ku smartfónu sa pripája prostredníctvom rozhrania Bluetooth. No a čo vám dokáže Xiaomi Smart Band 9 všetko sledovať? Začať by sme mohli meraním srdcového tepu, ale takisto aj hladiny kyslíka v krvi. Rovnako zvláda aj celodenné monitorovanie stresu či sledovanie vášho spánku vrátane spánkových fáz.

Koľko však toto zariadenie stojí? To je tá najlepšia časť. Xiaomi Smart Band 9 sa štandardne predáva za 39,9 €, avšak po kliknutí na tento odkaz ho môžete získať ešte trochu lacnejšie, už za 35,3 €. Za podobné peniaze dnes veľakrát už nekúpite ani permanentku do fitness centra a nie to ešte úplne nový inteligentný náramok.

Xiaomi Smart Band 9
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Smart Band 9 pritom zvládne sledovať viac, ako 150 športových aktivít a ku tomu všetkému je ešte aj odolný voči vode v rámci normy 50 M (5 ATM). Celková hmotnosť náramku je len 27,4 gramu, takže vám nebude prekážať na ruke a keď práve nebudete trénovať, môže vám ukazovať čas rovnako, ako klasické inteligentné hodinky. Na výber je z množstva rôznych ciferníkov a vymeniteľných náramkov.

Xiaomi Smart Band 9 sa tiež chváli špičkovou výdržou batérie na jedno nabitie. Typická výdrž je údajne až 21 dní, no keď zapnete Always-on displej, klesne na 9 dní. Navyše keď budete náramok používať skutočne aktívne, dostanete sa na viac, ako 6 dní, čo je taktiež fantastická hodnota. Za zmienku tiež stojí špičkový vibračný motorček, ktorý má až 20 rôznych režimov. Ak sa vám teda Xiaomi Smart Band 9 zapáčil, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš len za 35,3 €. Nenechajte si ujsť túto skvelú ponuku.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Projektor Xiaomi Mi Smart Projector 2 ponúka 120" obraz. Vďaka zľave ho kúpite za super cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -