Na blížiacej sa konferencii s názvom „It’s Glowtime“ chce spoločnosť Apple okrem modelového radu iPhone 16 a nových hodiniek Apple Watch X predviesť aj prídavky do ponuky slúchadiel AirPods. Hoci je celá pozornosť v tomto smere upriamená na AirPods 4, ktoré sa dostavia v dvoch verziách, Apple pracuje aj na novej generácii prémiových AirPods Pro 3. generácie.

Leaker vystupujúci pod prezývkou @Kosutami na sociálnej sieti X, ktorý je známy svojou presnosťou v odhadoch zdieľal informácie na túto tému. AirPods Pro sa v budúcej tretej generácii dočkajú výrazného zlepšenia aktívneho potláčania hluku – ANC.

AirPods Pro 3 prinesú ešte lepšie potláčanie hluku

Hoci konkrétne podrobnosti neboli poskytnuté, nové slúchadlá by mali prekonať súčasnú generáciu AirPods Pro 2. Tie Apple dáva do popredia ako zariadenie s dvojnásobne lepšou funkciou Noise Cancelling v provonaní s AirPods Pro 1.

AirPods Pro
Zdroj: Apple

Tieto slúchadlá by mali byť predstavené už čoskoro hoci konkrétne dátumy zostávajú nejasné. Analytik Mark Gurman z Bloombergu už skôr naznačil, že prepracované AirPods Pro by mohli prísť na trh v roku 2025. Na najbližšom evente ich preto neočakávame.

Okrem toho sa špekuluje aj o tom, že aktualizácie by sa mohla dočkať aj najvyššia rada slúchadiel AirPods Max. Tá však bude na novinky o niečo chudobnejšia. Jedinou očakávanou zmenou by mal byť prechod na nabíjací port USB-C namiesto Lightningu. V hre však sú aj nové farebné prevedenia.

Všetky informácie naznačujú, že Apple má pred sebou rušný koniec roka. Už čoskoro sa preto môžeme tešiť na poriadnu nádielku nových produktov z dielne jablkovej spoločnosti.

Prečítajte si tiež  AirPods 4 prídu čoskoro v dvoch verziách. Jedna dostane geniálnu funkciu

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 900 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -