Veľký tablet za rozumnú cenu, na ktorý sa žiaľ nechytá žiaden iPad? Máme pre vás jeden tip. Na Slovensku veľmi obľúbený Samsung Galaxy Tab S9 FE+ si teraz môžete zaobstarať za veľmi výhodnú cenu. Zariadenie zvládne robiť kvantum rôznych vecí, ktoré oceníte doma, v práci ale aj na cestách. Najväčšou výhodou je ale jeho displej.

Tablet od Samsungu disponuje až 12,4″ uhlopriečkou s rozlíšením 2560 x 1600 pixelov a obnovovacou frekvenciou až 90 Hz. Veľkým benefitom je tiež hliníková konštrukcia, ktorá je dokonca odolná voči vode v rámy normy IP68. Tablet má aj výkonný osemjadrový procesor Exynos1380 s 8 GB operačnou pamäťou RAM, grafickým čipom Mali G68 MP5 a 128 GB interným úložiskom. Pamäť je dokonca rozšíriteľná až na 1 TB cez pamäťovú kartu!

No a cena? Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ je skoro rovnako veľký, ako 12,9″ iPad Air. Rozdiel je však v tom, že zatiaľ čo iPad Air sa predáva za približne 900 €, 12,4″ Samsung Galaxy Tab S9 FE+ sa v čase uvedenia na trh predával za 699 € a teraz si ho môžete kúpiť po kliknutí na tento odkaz len za 485 €, vďaka čomu krásne ušetríte. Získate pri tom vynikajúci tablet, ktorý vám splní všetky vaše požiadavky.

samsung tablet
Zdroj: YouTube / PR75K (snímka obrazovky)

Veľkou výhodou tohto tabletu je aj veľká batéria s celkovou kapacitou až 10 090 mAh, ktorú je možné dobíjať rýchlosťou až 45 W cez USB-C. Samsung Galaxy Tab S9 FE+ má aj 8 Mpx zadný fotoaparát s clonou f/1.9 a 12 Mpx predný fotoaparát s clonou f/1.9. Tabletu navyše nerobí problém ani natáčanie 4K videa.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ má okrem iného aj podporu pre systém OTG, s ktorým naň viete pohodlne pripojiť klávesnicu a trackpad, vďaka čomu sa tablet ovláda podobne, ako klasický notebook. Čerešničkou na torte je podpora pohybového senzoru, gyroskopu, g-senzoru či snímača odtlačkov prstov, ktoré len pridávajú na celkovom komforte. Ak sa vám teda Samsung Galaxy Tab S9 FE+ páči, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš už za 485 €. Pre mnohých to môže byť oveľa lepšia a rozumnejšia voľba, než iPad Air 12,9″. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Samsung The FreeStyle kúpite v obrovskej zľave. Slováci tento projektor pre jeho kvalitný obraz milujú
Môže ťa zaujímať
- Reklama -