Spoločnosť Apple nám už dnes večer predstaví niekoľko nových produktov na podujatí, ktoré nazýva It’s Glowtime. Podrobný návod, ako ho sledovať, nájdete na tomto odkaze.

Už za niekoľko hodín uvidíme iPhone 16 / 16 ProApple Watch Series 10 či ďalšie produkty, medzi ktoré môžu patriť napríklad slúchadlá AirPods Pro 4. generácie či úplne nové príslušenstvo, ktoré môže nahradiť nevydarený FineWoven materiál z minulého roka. Dnešná akcia má byť veľkolepá a Apple sa na to rozhodol patrične prichystať.

V rámci príprav týchto noviniek už spoločnosť Apple vypla svoj Apple Online Store po celom svete, pričom doň pravdepodobne v tejto chvíli pridáva všetky očakávané produkty. Internetová stránka bude opäť k dispozícii až večer okolo 20:00 až 21:00 tesne po tom, ako sa skončí celá mediálna udalosť.

Je možné, že niektoré zariadenia si budete môcť objednať bezprostredne po evente. Stále však platí, že túto výhodu budú môcť využívať predovšetkým naši zahraniční čitatelia. Pokiaľ budete chcieť získať nové Apple produkty medzi prvými na Slovensku, sledujte autorizovaných predajcov, ako napríklad spoločnosť iStores.sk.

Apple Online Store
Zdroj: Apple

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Najdostupnejší iPhone SE 3 padol na cenové dno. S čipom A15 Bionic vydrží roky a poteší aj kvalitným fotoaparátom
Môže ťa zaujímať
- Reklama -