Petr Mára dostal pozvánku na predstavenie nových iPhonov 16 priamo do kalifornského Cupertina, kde sa zúčastnil prezentácie eventu It’s Glowtime a takisto mal možnosť v Apple Parku nahliadnuť na nové zariadenia medzi prvými na svete.

Z celej návštevy natočil zatiaľ jedno, takmer dvanásťminútové video, v ktorom zhrnul všetky dôležité novinky, ktoré sme počas konferencie mohli vidieť a zároveň prezradil svoj pohľad na inovácie a technológie, ktoré Apple ukázal.

Hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že iPhone 16 / 16 Pro nepriniesol príliš veľa vylepšení, v skutočnosti sú oba modely špičkovo vybavené a ponúkajú dostatok noviniek na to, aby si získali svojich používateľov.

Petr Mára sa tiež vyjadril ku inováciám, ktorým sa Apple venoval pri bezdrôtových slúchadlách AirPods či inteligentných hodinkách Apple Watch Series 10. Viac už uvidíte vo videu nižšie.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 100 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple: Nie ste zaočkovaní? Každý deň sa budete musieť testovať na COVID-19
Môže ťa zaujímať
- Reklama -