Svetoznámi výrobcovia príslušenstva pre smartfóny ako SBS, Puro či PanzerGlass™ už teraz uviedli na trh viacero zaujímavých doplnkov, vďaka ktorým sa nemusíte báť svoj nový iPhone používať naplno. Ochránia ho pred škrabancami či rozbitým displejom, umocnia jeho štýlový dizajn a spríjemnia každodenné používanie. Týmto konkrétnym produktom sa oplatí venovať pozornosť!

Produkty SBS pre iPhone 16

Taliansky výrobca SBS si pre nový iPhone 16 pripravil viacero zaujímavých produktov. Napríklad, elegantné čierne TPU puzdrá Instinct a Instinct Mag s MagSafe kompatibilitou. Alebo štýlové transparentné puzdro Light Mag vyrobené z kombinácie polykarbonátu a TPU či puzdro Transparent Skinny s veľmi malou hrúbkou.

Farebné puzdrá a verzia so stojanom

Ak máte radi výraznejšie farby, skvelou voľbou môžu byť puzdrá SBS Mag Frame s rámikom v čiernej, modrej, červenej, ružovej alebo žltej farbe, ktoré sú kompatibilné s MagSafe.

panzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Zaujímavou voľbou je tiež vyklápacie puzdro Wallet Smooth vyrobené z kombinácie polyuretánu a TPU. To je príjemné na dotyk, jeho súčasťou je aj slot na platobné karty a keď vyklopíte jeho prednú stranu, poslúži ako praktický stojan na telefón pri pozeraní videí.

panzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Ochranné sklá SBS

V ponuke SBS nájdete aj odolné ochranné sklá. Pre iPhone 16 je k dispozícii model Guard Glass s vysokou odolnosťou voči škrabancom a nárazom. Rozhodnúť sa môžete tiež pre sklo Full Cover Glass. Jeho hlavná výhoda spočíva v tom, že prekrýva celú prednú stranu smartfónu až po okraje, takže veľmi dobre chráni displej aj pri náraze na hranu.

panzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Jedinečné sklá, puzdrá a kryty PanzerGlass™

Dánsky výrobca PanzerGlass™ je svetovým lídrom vo vývoji ochranných skiel a puzdier. Pre iPhone 16 predstavil viacero unikátnych produktov, ktoré povyšujú možnosti ochrany na úplne nový level.

60 % recyklované sklo, 100 % ochrana telefónu

Najnovšie ochranné sklá PanzerGlass™ pre iPhone 16 vyhovejú každému priaznivcovi ekológie – všetky modely okrem keramického skla sú totiž vyrobené zo 60 % z recyklovaného skla. Napriek tomu si však zachovávajú extrémnu pevnosť, tvrdosť a odolnosť. Zabezpečia 100 % ochranu displeja pred rozbitím či škrabancami a odolajú aj silným nárazom.

Ochranné sklá Ultra-Wide Fit, ktoré dokonale prekrývajú celú prednú stranu smartfónu, sú dokonca až 3x odolnejšie voči škrabancom ako sklá pre iPhone 15.

panzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Maximálny dôraz na ekológiu

Spoločnosť PanzerGlass™ robí všetko pre to, aby minimalizovala záťaž na životné prostredie. Okrem používania recyklovaných materiálov a znižovania emisií CO2 pri výrobe kladie dôraz aj na balenia svojich produktov. V roku 2024 zmenšila podiel papiera v baleniach priemerne o 66 %. Naviac, uprednostňuje lodnú dopravu pred leteckou, čím tiež významne prispieva k zmenšovaniu emisnej stopy.

Prečítajte si tiež  Z Indie sa stane nová Čína: Apple v krajine vyrobí rekordný počet iPhonov

Ochranné sklo priamo z vesmíru

Vlajkovou loďou ochranných skiel pre iPhone 16 je unikátny model Ceramic Protection. Ide o keramické ochranné sklo vyrobené z certifikovaného japonského skla, ktoré sa používa aj vo vesmírnych staniciach. Má nekompromisnú odolnosť voči nárazom, škrabancom a veľkým zmenám teploty, no zároveň špičkovú priehľadnosť.

Sklo Ceramic Protection je vhodné pre najnáročnejších používateľov. Má totiž až 5x vyššiu odolnosť ako najlepšie klasické sklo PanzerGlass™. V porovnaní so štandardnými borosilikátovými sklami je dokonca až 10x odolnejšie, zvládne pád 320 g guličky z výšky až 2,5 metra bez toho, aby na ňom vznikli praskliny a poškodenia.

Sklo s hliníkovým rámikom

Horúcou novinkou v ponuke PanzerGlass™ je sklo s hliníkovým rámikom, ktorý je elegantný, no zároveň aj praktický. Totižto, v 70 % prípadov telefón spadne na zem hranou, nie prednou alebo zadnou stranou. A práve pri takýchto pádoch a nárazoch je hliníkový rámik veľký plus. Efektívne totiž pohltí energiu nárazu a zabráni popraskaniu skla.

panzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Ochrana zraku a súkromia

V ponuke PanzerGlass™ nájdete aj špeciálne sklá Privacy, ktoré chránia nielen displej, ale aj vaše súkromie. Pýtate sa, ako? Keď sa na sklo Privacy pozeráte zboku, nevidíte obraz displeja. Viditeľný je len v prípade, že na neho hľadíte priamo. Vďaka tomu nehrozí, že ľudia v čakárni alebo MHD uvidia vaše citlivé súkromné správy, heslá či fotky.

Zaujímavou voľbou je tiež sklo Eyecare, ktoré obsahuje antireflexnú vrstvu a filter modrého svetla. Chráni tak vaše oči pri používaní telefónu, zmenšuje ich námahu a zlepšuje čitateľnosť displeja na slnku alebo v miestnostiach so zapnutými svietidlami.

panzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Ekologická ochrana displeja Eco Matrix

Ochrana displeja Eco Matrix je niečo medzi ochranným sklom a fóliou. Je tenká, flexibilná, príjemná na dotyk, no zároveň poskytuje vynikajúcu ochranu pred škrabancami a rozbitím displeja pri nárazoch. Vyrobená je zo 100 % recyklovaného plastu a za každý predaný kus spoločnosť PanzerGlass™ prispieva na kampaň The Perfect World Foundation Protect the Oceans.

Kryty objektívov a puzdrá PanzerGlass™

Ak chcete svojmu iPhone 16 zabezpečiť skutočne účinnú ochranu pred rozbitím, ochranné sklo PanzerGlass™ môžete doplniť o puzdro HardCase. K dispozícii sú verzie s MagSafe dostupné v bielej alebo čiernej farebnej verzii a modely bez MagSafe s transparentným alebo čiernym rámikom.

panzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

PanzerGlass™ pre iPhone 16 predstavil aj 2 unikátne produkty na ochranu objektívov – kryt PicturePerfect a Hoops. Oba poskytujú špičkovú ochranu pred škrabancami a rozbitím. Ochranné krúžky Hoops sú dostupné vo farbách Ceramic, Black Titanium, All Black a Transparent.

Prečítajte si tiež  Tlačidlá v iPhone 16 sa zmenia zásadným spôsobom. Toto je dôkaz

Trendy puzdrá Puro

Pokiaľ zháňate ochranné puzdro na svoj nový iPhone 16, pozornosť určite venujte aj produktom od výrobcu Puro. V jeho ponuke nájdete napríklad transparentné puzdro Lite Mag Cover s lesklým povrchom a vyvýšeným okrajom okolo objektívov kompatibilné s MagSafe. Alebo TPU puzdro 03 Mag Cover s MagSafe, ktoré je z 50 % tvorené recyklovaným materiálom a má hrúbku len 0,3 mm.

panzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Praktické aj štýlové

Ste priaznivec praktických puzdier? Potom vás možno osloví model Book Mag s vyklápacou prednou stranou, ktorá chráni displej a jej súčasťou sú 2 sloty na platobné karty. Naviac, je kompatibilný s MagSafe a umožňuje pohodlne telefonovať, aj keď je jeho predná strana zaklopená.

Milovníkov trendy farieb zas oslovia MagSafe silikónové puzdrá Icon Mag Pro s vnútornou stranou potiahnutou jemným mikrovláknom. Tie sú dostupné v čiernej, ružovej, šedej, béžovej, modrej či zelenej farbe.

Zaujali štýlové a praktické doplnky od PanzerGlass™, SBS či Puro aj vás? Zakúpiť si ich môžete v predajniach Telekom, O2 alebo NAY po celom Slovensku.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -