Telekomunikačný operátor 4ka predstavil svoj vynovený zdieľaný paušál nazvaný Zdieľaná Sloboda. Táto novinka má za cieľ prilákať zákazníkov, ktorí chcú rozdeliť náklady na mobilné služby medzi viacerých používateľov alebo zariadenia čo prináša citeľnú úsporu financií. Z tejto ponuky by sa mali učiť konkurenční operátori.

Čo ponúka Zdieľaná Sloboda v 4ke?

Pokiaľ chcete využívať Zdieľanú Slobodu naplno, na začiatku si musíte zakúpiť hlavnú SIM kartu s programom Sloboda Nekonečno alebo Sloboda Nekonečno+.

Potom si môže zákazník pridať až tri ďalšie SIM karty, pričom sa všetky predplatené minúty, SMS a dáta rozdelia až medzi štyrmi používateľmi. Čím viac ľudí sa zapojí, tým nižšie sú mesačné náklady na osobu, čo je extrémne výhodné pre všetky strany. A keď vám povieme, čo všetko môžete dostať už za 10, respektíve 15 € / mesačne, zostanete milo prekvapení.

Paušál prichádza v dvoch atraktívnych variantoch 

1. Sloboda Nekonečno: Za 16 € / mesačne zákazník dostane až 3500 zdieľaných minút a SMS plus 4 GB mobilných dát. Každý ďalší člen stojí 8 € / mesačne. Pri štyroch SIM kartách tak klesne cena za osobu len na 10 € / mesačne.

2. Sloboda Nekonečno+ Dáta navyše: Za 21 € / mesačne zákazník získava úplne rovnakých 3500 zdieľaných minút a SMS, ale dátový balík narastá na ohromujúcich 300 GB. Ďalší členovia platia 13 € / mesačne, čo pri štyroch SIM kartách vychádza na 15 € / mesačne za osobu. To nie je zlé, čo poviete?

Ideálne riešenie pre rodinu, ale aj pre ľudí využívajúcich viacero zariadení 

Tento inovatívny prístup k paušálom ocenia najmä rodiny s deťmi, no takisto sa z neho môžu tešiť aj jednotlivci, ktorí vlastnia niekoľko zariadení na SIM kartu a mobilný balíček si chcú rozdeliť medzi ne. Na konci dňa to všetkým, ktorí túto výhodnú ponuku využijú citeľne zníži výdavky za mobilné služby.

4ka sa vám odmení za vernosť

Existujúci zákazníci 4ky využívajúci pevné služby ako internet a televíziu automaticky získavajú zľavu na mobilný paušál bez toho, aby si o ňu museli požiadať. Noví zákazníci sú tiež štedro odmenení, dostanú tri extra SIM karty ako darček, ktoré môžu aktivovať na diaľku cez biometriu.

Pokiaľ vás ponuka zaujala a budete chcieť paušál Zdieľaná Sloboda vyskúšať, jeho nákup je veľmi jednoduchý. Dostupný je online, prostredníctvom mobilnej apky. Aktivovať si ho ale môžete aj na poštách, v originálnych predajniach operátora 4ka či u obchodných partnerov.

Prečítajte si tiež  Slovenský operátor vám dá 20 GB dát zadarmo. Toto je neodolateľná ponuka

Čo hovoríte na túto fenomenálnu ponuku vy? Dajte nám vedieť svoje názory a postrehy do komentára na sociálnej sieti Facebook alebo Instagram. Tešíme sa na ne!

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -