Kvalitný bezdrôtový reproduktor od prémiového výrobcu s vynikajúcim zvukom, vysokou odolnosťou a tiež dlhou výdržou batérie sa teraz oplatí. Obľúbený JBL Flip 6, ktorý ponúka perfektnú výbavu si teraz môžete kúpiť za veľmi výhodnú cenu. Ušetríte na ňom desiatky eur a získate zariadenie, ktoré je na Slovensku extrémne populárne.

JBL Flip 6 má dvojpásmový systém reproduktorov, ktorý zabezpečuje vysoký výkon, čistý zvuk a tiež hlboké basové tóny, ktoré vám môžu spríjemniť domáci relax, ale aj zábavu s priateľmi niekde na chate. Zariadenie disponuje dvojitými pasívnymi žiaričmi, ktoré ladila priamo spoločnosť Harmann, čím zabezpečuje špičkové prehrávanie za akýchkoľvek okolností. JBL je skrátka zárukou vysokej kvality.

No a cena? Tento šikovný a kompaktný bezdrôtový reproduktor sa v čase uvedenia na trh predával za 139 €. Nie je to najmenej, no za to čo od neho zákazník získal sa táto kúpa oplatila. Dnes je ale situácia iná a JBL Flip 6 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 90 €, vďaka čomu na jeho nákupe ušetríte takmer tretinu. Vydrží vám dlhé roky, takže sa táto investícia do kvalitného zvuku určite oplatí.

JBL Flip 6
Zdroj: JBL

JBL Flip 6 sa tiež pýši prvotriednou výdržou batérie. Reproduktor zvládne fungovať dlhých 12 hodín na jedno nabitie, vďaka čomu ho môžete zobrať aj na výlet či stanovačku, kde nemáte priamy prístup k elektrike. Na nabíjanie slúži klasický USB-C port. Čerešničkou na torte je potom fakt, že toto zariadenie má veľmi pevnú konštrukciu a dokonca odolá aj vode. Výrobca ho certifikoval v rámci normy IP67 – donedávna ju používali aj iPhony.

Pri JBL Flip 6 ešte treba spomenúť, že tento reproduktor ponúka pripojenie cez Bluetooth 5.1 a podporuje funkciu PartyBoost, ktorá umožňuje do jedného prehrávania zapojiť viac JBL reproduktorov súčasne. Ak ho teda chcete, už za 90 € môže byť váš po kliknutí na tento odkaz. JBL Flip 6 je výborný produkt. Máme ho aj my v redakcii takže vám ho môžeme len a len odporučiť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple spustilo predobjednávky na svoj MacBook Air 2022 (M2) aj na Slovensku. Takáto je jeho cena
Môže ťa zaujímať
- Reklama -