iPhone SE 3 je síce veľmi jednoduchý, no stále populárny smartfón, ktorý si nakupujú aj Slováci. Medzi jeho prednosti môže paradoxne patriť kompaktný dizajn a jednoduchý spôsob ovládania, ale takisto aj cena, ktorá aktuálne klesla na extrémne nízku úroveň. Teraz sa jeho nákup oplatí.

iPhone SE 3. generácie disponuje 4,7″ Retina displejom s vysokým rozlíšením a kvalitným zobrazením. Má prémiovú hliníkovú konštrukciu, lesklé zadné telo a tiež odolnosť IP67 voči vode. Na odomykanie slúži snímač odtlačkov prstov Touch ID a o výkon sa stará overený procesor A15 Bionic, ktorého 6-jadrové CPU sa nenechá zahanbiť ani v roku 2024. Lusknutím prsta zvládne náročné úlohy aj aplikácie. Taktiež bude ešte dlhé roky podporovať najnovšie verzie operačného systému iOS.

No a za koľko sa toto zariadenie predáva? Apple si pýtal za iPhone SE 3 v čase uvedenia na trh 519 €, čo pochopiteľne nie je málo peňazí. Na druhej strane sa tento model veľmi dobre predával, takže firma nemala dôvod výrazne zlacňovať. Odvtedy však prešiel už nejaký ten piatok a telefón postupne klesal na cene. Dnes ho môžete po kliknutí na tento odkaz získať len za 382 €, vďaka čomu perfektne ušetríte.

iPhone SE 3
Zdroj: Unsplash / TechieTech Tech / Shiwa ID (úprava redakcie)

Tento model má aj dostatočne kvalitný 12 Mpx fotoaparát, ktorý fotí nádherné zábery a dokonca podporuje aj portréty. Nechýba mu ani optická stabilizácia obrazu pri natáčaní 4K videa pri 60 FPS, či spomalené alebo časozberné režimy. Telefón je vybavený aj NFC čipom, vďaka čomu s ním môžete platiť cez službu Apple Pay.

Čerešničkou na torte je fakt, že už podporuje aj modernú 5G sieť a môžete ho nabíjať buď cez kábel (rýchlosťou približne 20 W) alebo potom bezdrôtovo. Ak sa vám teda iPhone SE 3. generácie zapáčil a chcete lacný smartfón s operačným systémom iOS, ktorý sa jednoducho používa a vydrží vám roky, toto je tá správna voľba. Keďže ho viete získať len za 382 €, môže ísť aj o ideálnu voľbu pre vaše deti, zamestnancov alebo rodičov. Tak na čo ešte čakáte.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Prvé recenzie na iPhone 12 a iPhone 12 Pro zverejnené. Pozrite si prvé dojmy!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -