Spoločnosť Apple dnes definitívne ukončila embargo na nový iPhone 16 / 16 Pro, Apple Watch Series 10 a AirPods 4, či ďalšie produkty, ktoré boli predstavené na najdôležitejšom tohtoročnom evente s názvom It’s Glowtime. Ten sa konal len minulý týždeň v americkom Apple Parku a vysielaný bol v podobe predtočeného videa do celého sveta.

Nový iPhone 16 si je možné predobjednať u Apple Premium Partnera iStores od minulého piatka (13. septembra) s tým, že oficiálny predaj začne už v najbližší piatok (20. septembra). Niekto si ho však užíva už teraz.

YouTuberi a niektoré technologickí novinári dostali ponuku, ktorá sa neodmieta a Apple im novinky poslal s predstihom niekoľkých dní, aby si ich mohli rozbaliť, vyskúšať a prezradiť svoje prvé dojmy divákom.

Hoci je pravda, že v nedávnej minulosti sa tieto inovácie týkali prevažne tvorcov z ďalekého zahraničia, od minulého roka sa situácia zmenila a ku novým iPhonom, Apple Watch či slúchadlám AirPods sa predčasne dostali aj niektorí Česi.

Medzi týchto youtuberov patrí aj tvorca GeekBoy, ktorý už stihol o novinkách natočiť aj svoje prvé video. Uvidíte v ňom unboxing, prvé dojmy a tiež rozdiely oproti predchodcom. Celé ho si ho môžete pozrieť nižšie:

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Pozrite sa ako natáča iPhone 6 pri 240 fps
Môže ťa zaujímať
- Reklama -